tisdag 7 februari 2017

ATT TIPSA OM FINA SKAL FRÅN IDEAL OF SWEDEN

Ikväll tänkte jag bara snabbt tipsa om fina mobilskal på bloggen. Jag har många skal men mist 4 stycken från just Ideal of Sweden som jag tycker gör några av de snyggaste skalen till Iphone.
Skalet heter Mosaic och är sådär lagom färgglad. Att skalen dessutom är hållbara och skyddar min mobil är ett plus. Har tappat min Iphone minst 2 gånger i marken UTAN att det blivit en skråma på den tack vare dessa skal.


Denna heter Ocean Marbel och jag tycker den är så stilren och snygg.


Skalen kostar ca 299 kronor styck och det tycker jag är prisvärt för dessa fina skal. Dessutom funkar de så fiffigt ihop med Ideal of Swedens magnetiska mobilfodral (Swipe Wallet) som jag också har i vitt. Swipe Wallet fodralet är en väldigt smart uppfinning och jag gillar tanken att man kan kombinera denna med alla skalen som Ideal of Sweden har.

Önskar er en fortsatt fin vecka.

KRAM!!
Inlägget innehåller Affiliate-länkar till Ideal of Sweden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER