tisdag 14 februari 2017

EN NY PARFYM FRÅN LAURA MERCIER - EAU DE LUNE

Parfymer är något jag samlar på. Jag använder olika dofter beroende på humör, tillfälle, årstid, etc. Jag har helt enkelt en doftgarderob som jag använder dagligen. Några är favoriter, några är trogna klassiskes och några är givetvis nyheter. Denna doft från Laura Mercier "Eau de Lune" har funnits ett tag på marknaden men jag har inte upptäckt den förrän sista tiden. Jag har gått omkring och sniffat på den vid flera tillfällen, provat på handen, etc.


Så här beskrivs doften:

"En äkta modern klassiker. En romantisk, blommig doft bestående av Laura´s speciella blandning av vita blomblad blandat med Mandarin och subtila noter av Viol ochYlang-Ylang. Toppnoterna är komponerade av Plumeria och Rosor. I basnoterna hittar du Orris, Ambra och Mysk som en sensuell avslutning."På mig blir doften varm och blommig med en vuxen touch. Det är som att sätta på sig en varm och härlig cashmere tröja. Jag känner mig stark och trygg med denna doft på. Ingen flörtig eller förförisk doft utan en trygg och varm doft som är väldigt mycket jag.


Skicity finns denna för 799 kronor det är vad den kostar på Kicks och COW Parfymeri.
Detta är en Eau de Parfum så den håller länge på huden och dessutom 50 ml.
Bara flaskan gör mig glad, vacker och stilren.
Hur är det med er och dofter, har ni en doft som ni ständigt använder eller varierar ni era dofter?
Hoppas ni har en bra vecka!

KRAM!!


2 kommentarer:

  1. Det är alltid spännande med nya dofter. Jag har fortfarande Sensai som du tipsade tidigare som jag tycker passar perfekt till vardags. Har försökt hejda mig att inte köpa på mig alltför många dofter som jag inte hinner använda, men visst blir man nyfiken även på denna.
    / Anneli

    SvaraRadera
  2. Hej Anneli! Parfymer är ju så roligt! Har massor hemma, håller man de bara mörkt och i en jämn temperatur håller de länge :-)
    KRAM!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER