lördag 18 februari 2017

YSL LE CUSHION ENCRE DE PEAU FOUNDATION REVIEW/RECENSION

Idag tänkte jag tipsa om denna nya cushion foundation från YSL som hittat hit. Jag älskar de koreanska Cushion Foundations och blev därför väldigt nyfiken på denna efter att ha läst en del recensioner på nätet om denna. Jag har provat Lancomes cushion foundation som jag inte alls gillade så jag var lite tveksam till att testa ännu en västerländsk tolkning av de asiatiska cushion foundations.

Today I am going to talk about YSL new cushion foundation. I love the korean cushion foundations so I wanted to try this one out to compare it to those.


YSL Le Cushion Encre de Peau foundation är annorlunda de koreanska cushion foundations jag testat. Detta är dock en AB de bästa europeiska/västerländska cushion foundations jag testat.Färgen jag valde att testa var nummer 30 (den populäraste färgen), denna är dock aningen för ljus och rosa i tonen till min hy upptäckte jag i efterhand så i skrivande stund är en nummer 40 på väg till mig som ska ha mer av en gul underton.

I chose to try number 30 which was a bit to light and pink for my skin tone. I have already ordered number 40 which has a more yellow tone and I hope that will be a better match.
Svampen håller massor av produkt.
The sponge holds a lot of product as you can see. 
Utan smink/without foundation


Med/With YSL Le Cushion Encre de Peau foundation on my skin
Som ni kan se så ljusare den upp helhetsintrycket, den jämnar ut, den känns vårdande och den täcker relativt bra, jag skulle säga att den har en mellantäckning som kan byggas upp men den blir inte heltäckande.

So as you can see from the pictures, the foundation gives a light to medium coverage which is buildable to maximum medium coverage I would say. I lightens up my skin tone, it even outs my skin tone and gives my skin a nice and healthy glow which I love. I also feels hydrating on my skin which is an extra plus for me.


Min har jag fått skickad från Eleven som har YSL bland sina premium märken och som har en bra prissättning på YSL produkter. Det är också därifrån jag beställt refillen med nummer 40 nyansen som jag hoppas ska bli bra. Refillen är prisvärd för 300 kronor så det är bara första gången när man köper dosan som priset blir något högt.

Mitt slutbetyg för denna cushion foundation: YSL Le Cushion Encre de Peau Foundation blir därför 4,5 av 5 Shopaholic stjärnor. Älskar den vårdande känslan den har, den fina naturliga täckningen, lystern och att den håller sig på plats i minst 6 timmar innan den börjar att falla ihop. Jag kan varmt rekommedera denna för er som är 40+ och som behöver en vårdande men naturlig foundation.

So, what is my verdict? Well I gives this YSL cushion foundation 4,5 of 5 stars. I love that it feels hydrating on my skin, the natural finish, the glow and the fact that it looks good on my face for at least 6 hours before fading. I can highly recommend this foundation, especially for mature skin.

Hoppas ni har en gin helg!
Hope you all have a nice weekend!

KRAM!!
XOXO

Inlägget innehåller Affiliate-länkar och pressprover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER