fredag 24 februari 2017

CHARLOTTE TILBURY - QUICK "N" EASY MAKEUP

Charlotte Tilbury har släppt ett antal mini-kit som ska göra det enkelt att ha en uppsättning som funkar till vardags och fest i en liten necessär. Just denna uppsättning tyckte jag var den mest prisvärda och som passade mig bäst. Kitet heter: "Natural Glowing Look".
Läppstiftet som ni ser på bild är aningen använd :-) Ja, det är min gamla Very Victoria läppstift (jag la undan den nya som kom i paketet). Detta läppstift är en favorit hos mig så jag är så glad att jag har en extra nu. Beach Stick i färgen Moon Beach är ljuvligt fin som rouge på kinderna. Wonder Glow är en snygg primer med mycket lyster som ger en solkysst look. Ögonpennan är ljuvligt snygg och extremt vacker runt ögat men den torkar lätt om man inte har locket på, den heter: Colour Chameleon in Amber Haze. 


Mascaran Lagendary Lashes är ljuvlig och en minimascara medföljer vilket jag är väldigt glad för. Denna har jag fått ett prov på innan och jag gillar den, den ger massor av volym men tyvärr kan den fälla en aning under ögat efter några timmar. Det är en fin mascara om man gillar mycket volym och längd. 


Här ser ni swatches: överst läppstiftet: Very Victoria, i mitten Beach Stick i Moon Beach
och längst ner sen ögonpennan Colour Chameleon i Amber Haze. 


Denna necessär ger väldigt mycket "value for money", man får många fina produkter att prova på inkl necessär till ett överkomligt pris. Bara Beach Stick rouget kostar 40 Euro och Ögonpennan kostar 25 Euro, dvs enbart dessa två kostar annars 65 Euro, här får man alltså en necessär, en mini mascara, ett läppstift och ett prov på Wonder Glow på köpet i detta kit. 

Om ni är nyfikna på att testa någon av dessa produkter tycker jag ni ska testa detta kit, bara läppstiftet: Very Victoria kostar 32 Euro och det är ett av mina absoluta favoritläppstift, för mig räckte det att den fanns med för att jag skulle vilja slå till.

Hoppas ni har en fin vecka, tyvärr kommer det att bli mindre inlägg nästa vecka.....jobbet behöver min fokus till 100% (händer mycket på jobbet) och familjen får resten. Men veckan efter lovar jag komma tillbaka med massor av inspiration :-)

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER