söndag 19 februari 2017

TVÅ VACKRA LÄPPSTIFT I MIN HANDVÄSKA

Idag ska jag visa upp två av de snyggaste brunröda läppstift som finns i min handväska. Den ena kommer från Urban Decay och den andra är från MAC. Båda är ursnygga, ganska matta i kvalitén men framförallt har de bra pigment. Jag som är lite försiktig med röda läppstift gillar dessa två som ger mycket färg till mina läppar men som inte är lika skarpa som ett riktigt rött läppstift :-)


My two favorite lipsticks for the moment with a more reddish touch are these two from Urban Decay and MAC.

Båda dessa är extremt snygga på läpparna, håller länge och är relativt matta. 
Man får precis den kvalité man betalar för här. 

Both these are matte lipsticks with good pigmentation and relative good staying power.
You get what you pay for here.

Hoppas ni har en fin helg! 

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER