onsdag 22 februari 2017

ZOEVA EYESHADOW PALETTE - ROSE GOLDEN

I ett spontaninfall när jag var och kikade på andra saker på Beauty Bay hamnade denna palett i min varukorg :-) Den är så pass prisvärd att det kändes OK att chansa med denna. Zoeva har jag egentligen bara testat i form av dess penslar som håller väldigt hög kvalité för en liten peng.

This is the first time I try Zoeva´s eyeshadow palettes. This one in Rose Golden är just stunning and I am so glad I took a chance on this one when I went shopping on Beauty Bay.


Jag har sett denna palett användas lite här och där i bloggosfären/youtube så jag blev väldigt sugen på att testa denna. Färgerna är bara så vackra och i varma koppar/guld toner. 


Nästan alla skuggor utom tre är skimriga, inte mig emot då jag gillar skimmer :-)

I love the colors and all but three have shimmer.


Jag blev positivt överraskad över att denna palett var så pass bra pigmenterad. Ögonskuggorna är nästan lite mjuk och krämiga. De är enkla att applicera och håller förvånansvärt bra.

I was surprised by how good the pigments on these shadows were. They are buttery and they are very easy to apply and blend. I really love these eyeshadows.


Jag har inte använt denna mer än en gång men jag lovar att visa fler ögonsminkningar och lite swatches nästa gång.
Om ni är nyfikna på denna kan ni googla på Zoeva Eyeshadow palette rose golden så får ni se lite olika sminkningar, framförallt på Youtube finns en del. Här delar jag med mig av en som jag själv hittade som jag tycker visar upp den varma skalan fint.

I enclose a youtube video that I found showing a very nice eye makeup using this palette.
Slutsumman: jag är väldigt nöjd över att jag slog till på denna. Nu ska den bara testas ordentligt.
Är väldigt förälskad i ögonpaletter och särskilt dessa med varma, toner i rött, koppar och guld.
De ger djup och värme till blicken. Jag försöker hinna göra enklare ögonskuggssminkningar på vardagarna och på helger lägger jag ner mer tid på att testa nya sminkningar :-) Men ögonen är det som tar längst tid på morgonen, så är det bara.
Hur gör ni på vardagarna, sminkar ni ögonen med skuggor eller är det bara kajal och mascara som gäller?

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Tack vare din inspirerande blogg använder jag skuggor flera gånger i veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Va glad jag blir över att jag kunnat inspirera dig :-)
   Önskar dig en trevlig helg!
   Kram!!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER