måndag 13 februari 2017

CHARLOTTE TILBURY LIPSTICKS

Idag tänkte jag visa er och tipsa er om mina favorit Charlotte Tilbuty ("CT") läppstift, jag älskar att CT har massor av Nude-varianter och dessutom några av de snyggaste röda läppstift jag sett, de står på tur att testas. Det som jag älskar med Charlottes matta läppstift är att de sitter bra på läpparna, torkar inte ut och har ljuvliga pigment. Älskar deras vårdande egenskaper samtidigt som de har en fantastisk matt finish. Sen har jag även en mer krämig variant av hennes läppstift (Stone rose) som är ljuvlig på läpparna och som har en unik nyans som jag bara älskar. Läppstiften kostar 32 Euro (inte billigt men jag anser att de är värda det priset). Jag handlar alla mina CT produkter från hennes egen site.
 En läppenna har också hittat hit, Lip Cheat i färgen Pillow talk.


Jag har en rejäl samling :-) Om vi börjar från vänster till höger: Senaste köpet: Pillow talk (limited edition, matte), Super Cindy (Hot Lips, matte), Stone Rose (krämig, K.I.S.S.I.N.G), Bond Girl (matte) och sist längst till höger Very Victoria (matte).Dessa går alla i en brunröd/brunrosa nyans som jag bara älskar. 


Pillow Talk, limited edition Matte Revolution läppstift som jag slängde mig över när jag den kom. Jag har läppennan i samma färg sen innan och jag var tvungen att ha läppstiftet när den kom.
Det är den perfekta nudefärgen till mina läppar, perfekt! 


 Jag visar swatches på alla färgerna i tur och ordning här nedan så ni kan se skillnaderna mellan nyanserna. Denna är en klar favorit, perfekt till vardags.


Pillow talk lipstick och Pillow talk Lip Cheat.


Här ser ni den fina Super Cindy som kom i Hot Lips kollektionen. En ljuvlig nuderosa färg som är ljuvlig och perfekt till våren. Ser ni den fina stämplade symbolen på den.....så fint!

Här ser ni den ovanför Pillow Talk. Längst ner Pillow talk, över dessa Super Cindy.Här ser ni en av mina favoriter: "Stone Rose" som är mer krämig och har mer glans än de matta läppstiften som jag har. Den har ett ljuvligt skimmer och värme. Den är betydligt varmare än övriga och har guldskimmer.


Här ser ni Stone Rose överst.


Detta läppstift, "Bond Girl" har jag på mig när det är gala eller fest :-) Den har en djup brunröd nyans som är fantastisk! Denna har jag köpt en reserv till (så att jag inte riskerar att vara utan den) så bra tycker jag denna är :-)
Här ser ni den på armen, överst....så fin, aningen varmare och mörkare än Pillow talk.


 Sist men inte minst en av mina första köp från CT, Matte Revolution Very Victoria är den perfekta bruna matta lappstiftet. Denna har jag också två stycken av hemma (en i reserv). Det är den perfekta nudefärgen till mig (innan jag upptäckte Pillow talk som är ny och limiterad edition).


Här ser ni samtliga färger / swatches på armen och överst Very Victoria.


Det var alla mina CT läppstift, var det någon av dessa ni föll för?
Har ni testat något av CT makeup?
Önskar er alla en fin start på vecka! Denna vecka blir det GALA, är ju inbjuden till årets Beauty Event: Daisy Beauty Awards som hålls för första gången i år. Det kommer att bli stort!
Hoppas ni vill följa med, jag kommer att lägga upp bilder på instagram och fota till bloggen.

KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Hade varit kul att se någon ögonmakeup med någon av alla dina fina skuggor.
  Än en gång tack för all inspiration men det tar hårt i plånboken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Ja, jag ska försöka fixa det när det blir bättre ljus på kvällarna, hinner oftast inte på dagarna.
   Jo, håller med inspiration brukar bli dyrt, även för mig :-)
   Kram!!

   Radera
 2. Jösses så vackra läppstift. Tillkommer tullavg och ngn övrig avg förutom frakten? Upplever du att det är tryggt att betala med kort på sidan? Jag blev jättesugen på en beställning- Kram Marita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Marita, va kul att du gillade dessa och inlägget. Eftersom man beställer från UK tillkommer ingen tull :-) Det är dessutom fraktfritt när man handlar för 100 euro, vilket jag brukar komma upp i 😝☺️😉
   Kan varmt rekommendera dessa!
   Kram!!

   Radera
  2. Jo, angående betalning så betalar jag alltid med Paypal när jag handlar på utländska sidor (de har en trygghetsgaranti när man betalar via Paypal). Har aldrig haft problem med Paypal eller CT:s hemsida, servicen är extremt bra!!

   Radera
 3. Tack snälla! Då ska jag lägga en beställning (och använda paypal) Kramis Marita

  SvaraRadera
 4. Hej! Finns charlotte tilbury att köpa i Sverige? Med vänlig hälsning Vinette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, nej tyvärr säljs inte CT i Sverige så man måste köpa den från UK.

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER