söndag 12 februari 2017

VACKRA NYHETER FRÅN YSL

I veckan klickades det hem lite fina vårnyheter från eleven.se som har fått ett stort utbud av premium märken under sin site, märken som tidigare inte kunde handlas via nätet finns numera hos eleven, det gillar jag :-) YSL är ett sådant märke som länge stod emot nätförsäljning men nu lyckades jag klicka hem finfina vårsaker hem (fast jag varit hemma sjuk).

Inlägget är sponsrat då den innehåller affiliatelänkar och vissa av produkterna har skickats som pressprover.

YSL och Guerlain är extremt franska lyxmärken, allt andas lyx med dessa, förpackningen, doften och innehållet. Jag har alltid älskar Guerlain och YSL som min mor alltid använde och när jag var liten brukade jag smyga in i badrummet när hon inte var där bara för att titta och lukta på hennes smink.


Fyra vackra saker klickades hem, alla från YSL: Nya YSL the Shock Volumizing mascara, YSL Le Cushion Encre de Peau Foundation, Blush Volupté i färgen 8 (Heroine) samt den ljuvliga ögonpaletten Couture Variation i nyansen 3 (Paris).


Denna mascara är väldigt omtalade på youtube och på flera internationella bloggar jag följer så den måste bara testas, älskar YSL mascaror som är tjockare i konsistensen mot andra mascaror och därmed ger massor av volym. Hoppas denna är minst lika bra som de andra YSL mascaror som jag har :-)
En annan sak jag upptäckte var att man kan få vissa premium produkterna graverade med små personliga inskriptioner. Jag valde att göra två sådana graveringar, en på min blush och en på ögonskuggspaletten :-) Det blir så personligt och jag blir glad varje gång jag ser det :-)
Gravyren kostar bara 39 kronor/styck och det är en fin detalj man kan unna sig ibland. Ska man ge någon en fin parfym t ex är det en superfin idé att låta gravera in ett fint meddelande på flaskan eller några fina ord :-) Ni kan läsa mer om detta HÄR.
Detta rouge ( Le Blush Volupté) är bara såååååå fin och naturlig, den är ganska aprikosfärgad, vilket tyvärr inte kommer fram på bilderna....Perfekt färg till våren. YSL rouge sitter bra på kinderna men framförallt finns det så många fina nyanser och den smälter verkligen in med huden.


På den vackra ögonskuggspaletten fick det bli bloggnamnet :-)
Detta är en ljuvlig palett med massor av fina, naturliga  bruna/bronziga/guldiga nyanser som man kan variera i oändligheten. Det ska bli så roligt att leka med  Full Couture Variation paletten.


Det ska bli såååå roligt att testa denna palett, tror definitivt det får bli en övning för helgen :-) YSL ögonskuggor brukar ha väldigt bra pigment men kan vara aningen torra, får testa och se hur dessa är.

YSL Le Cushion Encre de Peau foundation har jag varit nyfiken på länge....ja, den kom förra året men jag har bara inte hunnit med alla nyheter som kommit :-) Denna lovordas överallt så det ska bli så roligt att testa denna, jag som älskar de koreansk cushion foundations :-)
Den är sååå fin att titta på, bara att ta fram den från väskan och dutta lite känns lyxigt :-)


Jag hoppas ni har en fin helg! Detta vara bara en försmak av alla nya produkter som ska testas och utvärderas :-) 
Hoppas ni alla har en fin helg framför er!

KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER