lördag 11 februari 2017

LJUVLIG EKOLOGISK HUDVÅRD FRÅN M PICAUT

Under Daisy Beauty Expo 2017 upptäckte jag M Picauts ekologiska hudvård, det började med masken som vi fick hem som pressprov: Hydra Lagoon Overnight Mask som är en ljuvlig mask som innehåller en mängd godsaker för huden som t ex hyaluronsyra, en kraftfull fuktgivare som binder fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt. Tillsammans med Pentavitin ska Hydra Lagoon Overnight Mask en utfyllande effekt på fina linjer och rynkor. Masken innehåller dessutom halvädelstenen malakit, en grön ädelsten och kraftig antioxidant som ska ha en skyddande och lugnande effekt på stressad hud. Avokado och Squalane stimulerar elastin och kollagen vilket ger huden fasthet och ny styrka. Hydra Lagoon Overnight Mask är tänkt att passa alla hudtyper och är perfekt när man känner att huden är lite trött och glåmig, eller som extra fuktboost när helst man behöver det. 


Här är samtliga de produkter från M Picaut som används just nu i min hudvårdsrutin. Bland dessa har jag några några klara favoriter och någon som jag är mer sval för. Här finns masken, en ansiktskräm, ett serum och en ögonkräm.


Hydra Lagoon Overnight Mask. Denna mask har jag i stort sätt använt varannan till var tredje dag sen eventet. Detta är en LJUVLIG nattmask som man lägger tjock på kvällen, istället för sin nattkräm och sedan vaknar man med den mest plumpade, mjuka och återfuktade huden man kan tänka sig. Den har räddat min hy nu när det varit kallt och jag dessutom dragit på mig värsta förskylningen. Denna kommer jag att köpa om när den tar slut, så bra är den och jag gillar att den är ekologisk.


Favorit nummer 2 är detta serum som verkligen är MAGISK. Serumet heter Hydra Miracle Serum och den innehåller tamarindfrukt-, alg- och havtornsextrakt som tillsammans hjälper till att skydda huden mot UV-nedbrytning och andra miljömässiga föroreningar, samtidigt som den erbjuder en fantastisk lyster. Konsistensen är gelaktig och man behöver ytterst lite för hela ansiktet och dekolltaget. Huden suger upp denna ögonblickligen utan att det blir en yta på ansiktet (dvs den känns inte klibbig), jag känner att huden direkt blir lite fastare, får mer lyster och blir helt enkelt full av fukt. Detta serum är verkligen ljuvlig och jag kan inte tänka mig att vara utan den nu när jag upptäckt den. Jag har ju testat mängder med serum ( från t ex Transderma, Murad, Caudalie, Paulas Choice, Declore, etc) men denna står verkligen ut bland mängden. Denna kan jag varmt rekommendera er att testa om ni är ute efter mycket fukt och anti-aging vård i ett. Priset på ca 700 kr känns dessutom överkomligt för ett så pass bra och drygt serum.


Ögonkrämen Precious Eye Cream är en vårdande ögonkräm som är perfekt på dagen nu när det är vinter. Denna ska vara väldigt aktiv och uppfylla en mängd olika behov. Så här beskrivs denna:

"En dubbelverkande anti-age ögoncreme som hjälper till att minska fina linjer och rynkor, mörka ringar och ger en silkeslen finish. En peptidkombination ökar micro-cirkulationen, stimulerar bildandet av hudens eget kollagen och ger en utslätande effekt. Naturligt C-vitamin från havtorn gör huden strålande. Rik på aktiva oljor, vitaminer och mineraler från ekologiska odlingar. 
Innehåller Pragmites Kharka, ett extrakt från ett vass som växer i Asien, som verkar inflammationsförebyggande och lugnar huden. Samt Poria Cocos, en kinesisk medicinsk svamp, som växer i jorden. Den sägs också hjälpa till att bleka pigmentsfläckar, minimera rynkor och minska uppkomsten av pormaskar. "

Jag upplever att denna är perfekt under dagen nu när det är kallt då den ger rejält med fukt till den ömtåliga huden under ögat. Vad gäller anti-age effekterna är det än så länge för tidigt att uttala sig om dessa men jag gillar texturen och att den håller mitt ögonområde återfuktat. Det jag också gillar med denna är att även jag med relativt känsliga ögon kan ha denna utan problem.


Sist kommer Skin Detox Moisturiser som är en kombinerad dag- och nattkräm. Denna är en lätt fuktkräm som innehåller exklusiva Bio-patenterade komplex. Den hjälper till att reglera talgproduktionen och reducerar uppkomsten av blemmor och porer. Passar perfekt som underlag till makeupen. Denna kan jag tycka passar bäst för en yngre hy som mest kräver fukt och särskilt för känslig hud som tex har rosacea då den har en 100% allergenfri formula.

Den har inte direkt några anti-age egenskaper vilket jag skulle uppskatta för att denna skulle vara en favorit men som en lätt dagkräm funkar denna alldeles utmärkt.Så här ser ni de produkter jag testat av M Picaut som verkligen är lyxig och effektiv ekologisk hudvård. Jag måste erkänna att jag är imponerad över produkterna, förpakningarna (hygieniska och praktisk) och resultaten so far. Jag som alltid varit skeptisk till ekologisk hudvård börjar hitta favoritprodukter även bland dessa. 
Ett annat tips är att eleven.se har hela M Picauts sortiment till bra priser och det är fraktfritt vid köp över 500 kronor. Har själv upptäkt det alldeles nyligen när jag skulle leta fram produkterna inför framtida köp :-)

Har ni testat ekologisk hudvård som M Picaut? 

Hoppas ni har en bättre vecka än vad jag har men hemsk förskylning och ryggskott.

KRAM!!


Inlägget innehåller pressprover samt Affiliate-länkar till eleven.se men åsikterna är mina egna. Ni kan läsa min PR Policy HÄR.

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER