torsdag 9 februari 2017

KOSMETIK FRÅN PALINA

Jag har sen ca 1 år tillbaka använt kosmetik från Palina som jag kom i kontakt med via något event för ca 1 år sedan. De produkter jag testade då imponerade och sen dess har jag haft Palina i min necessär. Deras High Definition powder finns ständigt i mitt badrum, det är verkligen ett av de bästa finishing puder som finns och som finns omnämnt i mitt inlägg över de bästa puder produkter under 2016 (ni kan läsa den HÄR). De produkter jag tänkte visa er idag är dels nya produkter dels såna som jag inte skrivit så mycket om på bloggen innan.Produkterna som testats här är Drama Queen Mascara, Cozy Gloss i färgen Märta, I feel Pretty blush i färgen Pretty samt Star Dust ögonskuggor/pigment. Allt är hudvänlig kosmetik som även passar de som har känslig hy i vackra förpackningar.
Innehållet håller hög kvalité och kostar därefter.
I Feel Pretty Blush är pigmentstark, på riktigt. Man får vara väldigt lätt på handen när man applicerar den. Färgen Pretty är redan en favorit, den är sååååå snygg och naturlig på huden. Det bästa är dessutom att den sitter på mina kinder hela dagen tills jag tar bort den på kvällen. 
Gillar ni färgstarka men ändå naturliga rouge tycker jag ni ska testa denna. Det är 3 gram i denna lilla dosa men då den är så pigmentrik håller den länge. 
Gozy Gloss är ett ljuvligt läppglans som håller läpparna återfuktade samtidigt som den ger massor av glans och lagom med färg på läpparna. Jag ÄLSKAR färgen Märta som är den perfekta rödbruna nyansen som jag ständigt är på jakt efter. Bilderna gör inte färgen rättvisa, tyvärr.
Drama Queen Mascara har en borste som både ger volym och samtidigt separerar fransarna. Formulan har filmbildande ämnen, för att kunna ge volym kring varje frans istället för enbart i roten som traditionella volymmascaror. Mascara ger ett naturligt intryck, separerar fransarna och håller en hel dag utan att hamna under ögat. Det är ingen WAWA BOOM volym mascara utan denna mascara ger ett mer naturligt intryck som håller. Dessa vackra pigmentrika ögonskuggor heter Star Dust och de gör verkligen skäl för namnet. De gnistrar som stjärnor på ögonlocket. Dessa är inget för de blyga :-)
Pigmenten kan läggas med blöt pensel för ännu mer UMPFF. Dessa är fantastiska och de har blivit favoriter även dessa t ex när jag ska på fest. 


Här ser ni swatches på färgerna dels i solljus och dels i vanligt dagsljus. 


Från vänster till höger: Den ljusa heter Madonna, sedan Angelina (som är en favorit), Julia och sist den ljuvliga, bronziga Scarlett.Om ni ännu inte provat något från Palina kan jag varmt rekommendera er att börja med att testa deras fantastiska Magic CC Cream, deras ögonskuggor och den fantastiska High Definition powder eller Skin perfecting veil (båda finishing puder). Skin Perfecting Veil är en av Palinas storsäljare som ni kan läsa mer om HÄR och man förstår varför när man testat den.
Själv kan jag inte vara utan dessa fina finishing puder eller deras CC Cream. Palinas ögonskuggor och rouge är rena lyxen som jag gärna unnar mig då och då :-)

Hoppas ni har en fin vecka, själv har jag dragit på mig en rejäl förskylning och kommer troligtvis att bli sängliggande inom kort känner jag.

KRAM!!

Stor del av produkterna är pressprover som skickats för min recension men åsikterna är mina egna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER