måndag 6 februari 2017

VACKRA PENSLAR & ASKAR FRÅN MAKE UP STORE

I lördags var jag inne i city och var på en utbildning större delen av dagen men den sista delen passade jag på att kika in på Åhlens city och då hittade jag två fina saker från Make Up Store som jag var tvungen att ta hem. Penseln kunde jag inte låta bli, hur tuff är inte denna pensel (blending brush) som är perfekt i globlinjen. ÄLSKAR den så den fick följa med hem och priset på 245 kronor tyckte jag var helt ok för denna sötnos (särskilt med Åhlens rabattkunponger).
Den perfekta ögonskuggsborsten till att lägga ögonskuggor i globlinjen och blanda ut dessa. Mjuk men ändå ganska stadig och kompakt. Syntestiska strån och vegansk.


Men alltså, visst är den fin!!


Ser ni den fina asken under penseln? Ja, denna kunde jag inte heller låta bli och särskilt inte med 50% rabatt som det var på den. Ett sant fynd som kostade mig under 200 kronor för blingask, rouge och highligther.


Produkten heter Dream Twin och innehåller en blush (rouge) och en highlighter. Jag tror dessutom att denna ask är återvinningsbar då man kan få loss produkterna och sätta in nya när dessa tagit slut :-)Färgerna är tacksamma på både highlighter och rouge.

 Jag lovar att återkomma men en recension av denna när jag hunnit testa den mer. Hitintills har jag bara provat den i butik men jag tror den kommer att bli bra. Rouge är min passion och rouge kan man inte ha för många av :-)

Hoppas ni haft en fin helg och att ni får en fin start på vecka.

KRAM!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER