fredag 3 februari 2017

CHARLOTTE TILBURY HAUL

Ett av mina absoluta favoritmärken är som ni vet Charlotte Tilbury (förutom Tom Ford & Surratt som jag också älskar). Jag älskar förpackningarna, innehållet och kvalitén på Charlottes produkter.Sist jag beställde från Charlotte Tilburys hemsida blev det en hel saker, lika bra att beställa så man slipper frakten :-)

Två krämskuggor, en concealer, Intant Look in a palette (Seductive Beauty) samt bästa eyelinerpennan: Rock "n" Kohl (denna sitter hela dagen).


Dessa fina skuggor: Eyes to Mesmerise (Mona Lisa och Bette) ska jag swatcha och visa upp på bloggen, ska försöka få till en fin ögon make-up och se om jag lyckas fota det.Denna är jag väldigt nöjd med, en perfekt palett som har det mesta man kan behöva för att få en snabb och snygg sminkning.


Imorgon lördag ska jag på ett trevligt event (utbildning) som Derma Promedical håller i och som handlar om huden, åldrandet och nya produkter/behandlingar för Anti-Age behandlingar. Det ska bli väldigt spännande och intressant.

Önskar er alla en fin helg.

KRAM!!

1 kommentar:

 1. Hej
  Nu har jag köpt och använt By Terrys ögonskuggor, Ombre blackstar, sååå bra :) just love.
  När plånboken har återhämtat sig får det bli en beställning hos Charlotte.
  Tack för alla fina tips och alla inspiration.
  Kramar
  Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER