lördag 24 december 2011

ALL SAINTS & JULAFTONS ODD MOLLY

Idag tror jag inte det är måga av er som sitter och sufar på bloggarna men jag hade ju lovat återkomma så här kommer lite bilder på vackraste klänningen från All Saints som dessutom är på REA just nu. Lite bittert känns det allt, men den är otroligt vacker kan jag lova.
Först ut med Hunkydory kavaj till. Min klänning är köpt i storlek 12 (motsvarar storlek 40) och den är rymlig, hade gott kunna ha storlek 38 på denna. Vackraste kombon tycker jag är den tillsammans med Valeries vackra jacka som jag köpt på REA.
Här tillsammans med en annan vacker kavaj från Hunkydory
JULAFTON: detta blev dagens stass. Odd Mollys vackra klänning (Nymph sleeveless dress).
Nu ska jag spendera tid med familjen. Hoppas ni alla har en LJUVLIG JULAFTON med era nära och kära!
GOD JUL!!

9 kommentarer:

 1. God Jul och vad fin klänningen var!

  kramar!

  SvaraRadera
 2. God Jul kära du. Vad vacker du är i den klänningen:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på julen. Och vad fin klänningen är :) Är lite intresserad av att skaffa en jag med, gillar när det är varmt och mjukt! Jag brukar dra samma storlek som du dock är jag mindre om bysten, kan jag då ta en storlek 10 tror du?
  Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 4. Underbar klänning! Hur gick det med frakten, blev det dyrt? God fortsättning! Helene

  SvaraRadera
 5. Klänningen är underbar och även Odd Molly klänningen. God jul kram

  SvaraRadera
 6. Underbart vackert båda stassarna.

  Önskar dig en god fortsättning fina du


  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 7. Tänkte preciiis gå in och tipsa dig om rean. Men kanske kan du hitta en skinnjacka nu?

  SvaraRadera
 8. Jag köpte även denna jacka i samma stil på rean:

  http://www.allsaints.com/women/knitwear/allsaints-partha-jacket/?colour=35&page=1&category=26

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER