tisdag 20 december 2011

VERSACE KLÄNNINGEN "THE ONE" OCH ODD MOLLY KOMBO

Idag ska jag bjuda på en lite ovanli kombo på bloggen, enbart skinn och silke mot kroppen....japp, anigen kinki får jag lov att säga. Klänningen är i storlek 42 och sitter som en smäck! Tyvärr är den dock väldigt kort vilket gör att om jag som är 40+ ska ha den så kräver den någon sorts förlängning. Jag har därför testa att kombinera den med Odd Mollys silkes underkjol (dolce skirt, en av de bästa underkjolarna någonsing).
Så vad säger ni? Funkar det?Så vad säger ni behålla eller sälja vidare?
Ha en fin kväll!
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. KANONSNYGGT!!! Definitivt behålla!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Den ska du behålla! Jag köpte en likadan fast i storlek 40, kommer inte i den än, kanske till våren:-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Först när jag läste att du satt OMs underkjol under tänkte jag Nej, det funkar inte men ta mig sjutton kvinna, det gör det. Och supersnyggt dessutom. Vilken känsla du har :)

  Själv har jag inte invigt mina två Versaceplagg än. Måste ju bli snart :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. FUNKAR helt klart!! Jättefint på dig. Jag tycker dock det var finast utan jackan, blev för mycket svart skinn med de två tillsammans och nitarna är i olika nyanser. Du kommer helt klart bli tuffaste 40+ på stan när du går ut i denna dress :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag har aldrig förstått varför du inte tycker om att ha korta klänningar, kanske inte tycker att det är passande. Nåja det är ju din ensak, hur som helst det är snyggt med underklänningen till, perfekt. Jackan däremot håller jag helt med Linaplina om.
  Gillar du den så behåll den.
  Kram/ Berit

  SvaraRadera
 6. Jag håller inte med de andra. Jag tycker du passar super i klänningen, men jag tycker inte det ska vara volang längst ner som det blir med den underklänningen du har här. Det tar bort essensen i klänningen tycker jag. Jag tycker inte heller jackan passar till, den är också för "gullig" för klänningen. Samt att det är silvernitar på den.
  Du borde ha vanliga svarta strumpor utan mönster och om du ska ha någon förlängning en enkel underkjol som bara förlänger, men som inte gör klänningen till något annat än den är.
  Jag tycker att klänningen sitter bra på dig, men jag tycker inte den är din stil, men det grundar jag ju bara på de bilder jag ser på din blogg, jag känner ju inte dig så den kanske passar din stil i alla fall. Hoppas du inte tycker jag var för negativ nu. - Maja

  SvaraRadera
 7. Du ska absolut behålla klänningen! Kul att du har lite annat än romantiskta volanger. Tycker du kan ha Dolcen under, men tycker du ska våga ha den lite kortare! Kanske en Crysalis istället? Med så snygga ben som du har bör du ju visa dem :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Behålla! Supersnygg med OM skinnjacka till kram

  SvaraRadera
 9. Fy sjutton, vad var det för elak kommentar av anonym. Varför läser du bloggen om du ändå ger en sådan kommentar.
  OddMollyholic, bry dig inte. Du får ha precis vad du vill på dig!!
  Kram /C

  SvaraRadera
 10. Hej du sköna!

  Läser din blogg varje eviga dag och tycker den är extremt roligt och underhållande... Jag tycker du har jättefina kläder och dina provningar och outfits är jättefina... men.... denna klänning är inte du tycker jag personligen... Den är för mycket och det har ingenting med dig som bärare att göra utan själva modellen och alla plingplong blir för mycket... jag tycker du ska sälja den och istället ta någon av alla dina andra underbara klänningar... Nej bort med skinnplagget/korvskinnet/Kram

  SvaraRadera
 11. Tack snälla för alla kommentarer!
  Elaka anonyma påhopp kommer alltid att finnas och det är inget att bry sig om, näremot får de inget utrymme här på bloggen.
  Får fundera, maken har också sagt sitt.
  Kram!!

  SvaraRadera
 12. Tycker precis som anonym! Jättefin klänning som skulle funka hur bra som helst på dig men utan allt plingplong. Och det är inte elakt utan bara ärligt. Det är mycket elakare att ljuga :)
  Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER