onsdag 14 december 2011

ODD MOLLY PRE-SPRING PROVNING HOS SKJORTAKUTEN

Här kommer en miniprovning av några av de plagg som SKJORTAKUTEN fått in nu. En liten besvikelse men överlag tycker jag att vissa är MYCKET finare IRL.
UNDERBARA, Ljuvliga Timeout Wrap Cardi är verkligen ett plagg att förälska sig i. Normal i storlek och underbar i kvalité och detaljer. Om ni bara ska välja ETT plagg från Pre-spring så rekommenderar jag denna kofta VARMT. Är helt såld på denna. Pris ca 1.790 kronor.Rosé s/s Blouse i vitt är en söt sommarblus med fin passform och helt normal i storlek, här provar jag min normala storlek 2. Kanske ett alternativ till 327:an? Pris 990 kronor.

Broderierna är väldigt fina!


Så kommer vi till en efterlängtad Maxiklänning: Ex Long Dress i Multi, storlek 2. Denna är LJUVLIGT vacker i tyget MEN jag blev lite besviken på ärmen som här ersatts av två knytband och passformen som blivit ytterst snäv och figurnära inte alls som på produktbilderna. Pris 2290 kronor.

Ganska STOR skillnad, tyvärr....annars är det en sagolikt vacker maxiklänning.

Inte särskilt figursmickrande på just mig.....tyvärr, för jag hade sett fram emot denna.


Testade att kombinera dessa men kändes som lite mycket ihop.

Denna söta tunika däremot var SÅ SÖT! Timeout Tunic, Samma sköna kvalité som den fina Timeout Wapen
Men här kan man med fördel gå er en storlek tycker jag personligen. Här har jag storlek 1 på mig, provade även storlek 2 men då blev passformen ingen bra på mig. Bra pris också för denna sötnos, ligger kring 1.500 kronor.
Väldigt V-ringad så här behöver man ett fint linne under.

VÄLDIGT kroppsnära och tar verkligen fram formerna ;-D

Den söta Le Fleece Hooded Tunic i storlek 2 är såååå mysig och fin i färgen. Otroligt skön kvalité. Ett fint hemmaplagg med det lilla extra. Normal i storlek. Pris 1.490 kronor.


Det var det hela! Imorgon ska jag försöka ta mig in till Odd Molly butiken och prova lite fler plagg.
Fick även hem min fina Timeout wrap i white som jag lovar visa upp imorgon.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Så mycket fint, synd med banden på maxiklänningen men jag får prova den och se kram

  SvaraRadera
 2. tack snälla för bra provning som vanligt! Jaha - då gick maxiklänningen bort för mig. Utan de breda banden upptill ser den ut som en dussinklänning i mina ögon :(
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint! Jag tyckte mycket om timout tunic, ja och wrappen också såklart.
  tack för fin provning!
  kramar

  SvaraRadera
 4. Trevligt med liten provning, tack för den!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för bra provning!
  Vad synd med maxiklänningen, jag hade också sett fram emot den en hel del. Men knytbanden istället för ärmen sänker ju den en hel del. Tur vi har våra Annie Oakley, snyggaste långklänningen någonsin! :o)
  Koftan däremot ser ju onekligen ut som en vinnare, det plagg jag tycker du var allra finast i.
  Kul att få se Le fleece också, jag är supernyfiken på dressen i den färgen du provar hooden i. Hoppas hitta den och prova i Mollybutiken på lördag.
  Hoppas du har en bra kväll. Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack för en bra provning! Det är ovärderligt att få liveprovningar tycker jag om man vill beställa på webben. Produktbilderna stämmer uppenbarligen inte överens med verkligheten!! Usch vad trist att de förstört maxiklänningen med smala axelband. Det var enda plaggen jag var intresserad av faktiskt men nu går det bort. Går garanterat att hitta en likanande klänning hos någon av de stora kedjorna.

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Tack snälla snälla för fin provning! Det är så fantastiskt bra att se plaggen på en verklig människa!

  Hade förhandsbeställt den fina koftan, men jag ångrade mig och avbokade. Nu får jag nästan gå in och boka igen :-)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack, tack för fin provning! Men fyyy vad besviken jag blev över maxiklänningen! Den är ren på väg till mig från Country dreams, få se hur det blir.... Tror jag ska mejla OM o frågs hur de riktigt tänkt här!!!
  Annika

  SvaraRadera
 9. Vad besviken jag blir på Maxiklänningen. Den var bara ett MÅSTE för mig, men med snörningen år den bort.
  Så tokigt att de inte ändrat produktbilden.

  I övrigt - fin provning! Tack!

  NewYorker

  SvaraRadera
 10. Vilken superfin provning! Nu fick jag upp ögonen för plagg jag inte sett åt innan som den söta blusen :) Wrapen är jag redan såld på, så snygg! KRAM!

  SvaraRadera
 11. Åh tack så mycket!! Men det där med armen på Ex Long dress var ju en stor miss...det var det som gjorde klänningen tyckte jag. Att den skulle skilja sig från andra liknande klänningar, man vill ju gärna ha tjockare band. Tråkigt, men du var mucho fin i den!! Tack för provningen skönaste!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER