torsdag 8 december 2011

DAGENS ODD MOLLY KOMBO - MERINO DRESS OCH LOVELY KNIT

Som ni kanske kan se så hinner jag inte blogga särskilt flitigt. Arbetet tar för mycket av min energi och jag hinner knappt krama om mina barn.....det är helt enkelt för mycket just nu. Tänkte i varje fall bjuda på lite bilder på den fina Merino Dress i lilac som jag köpte av fina Odd Me och som jag tycker är en av Odd Mollys vackraste klänningar.


Lite julbilder tänkte jag även bjuda på, älskar den vackra julbelysningen.Kommersiellt blandas med vackert och traditionellt.
Försöker testa och lära mig Photoshop Elements men greppar inte det lika enkelt som Photoscape som jag verkligen älskar.....detta är ett STORT minus med Apple och det får mig att faktisk ångra att jag gick och köpte en dyr Mac som inte har en lika enkel och självklar bildredigeringsprogram som Photoscape.
Någon som kan guida mig igenom Photoshop Elements ;-D
Ha en fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Alltså jag vet inte hur mycket tid jag lagt på photoshop under åren, och tyvärr glömmer man om man inte håller på. Det brukar kunna finnas kurser och tutorials på nätet, men det tar en massa tid av en. Jag är själv pc freak så är man inte oerhört mycket Mac-nörd v andra skäl så är pc med bildhantering lika bra, och billigare. Jobba inte ihjäl dig nu! Själv har jag nyss genom gått en operation så nu blir det vila ett bra tag, mest mentalt. Kram milla

  SvaraRadera
 2. Hej där,
  Photoshop är ju ett professionellt verktyg för den reklambyråer och den grafiska branschen - vilket nog gör det lite svårgreppat för "hobby"-verksamhet.
  Tror nog att man ska behålla det man är van vid och som funkar bra, så en återgång till Pc är kanske att föredra!
  Tycker din blogg är fantastiskt inspirerande.
  Hälsningar
  Kris

  SvaraRadera
 3. Jaaa, du köpte den :-) Jag hade bokat den men var tvungen att dra tillbaka min intresseanmälan tyvärr. Det finns en orsak. Roligt att den flyttade till dig istället, färgen är underbar!

  Jag har inte hunnit bege mig ner till stan alls för att se julskyltningen. Kanske en dag framöver...

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Här är en till som också ville ha klänningen. Den är ju helt underbar...

  Du får väl ge macen lite tid?
  I iPhotoprogrammet som hänger med finns många funktioner med fina filter och sånt, men det är lite yxigt för min smak.
  Snabbredigering av bilder i mac gör jag helst i programmet förhandsvisning som är inbyggt, redigera storlek, färger skärpa mm på nolltid.

  Kramar och lycka till!
  L

  SvaraRadera
 5. Hej Lingonet ;-D
  Tack för tipset! Problemet är att jag gärna vill jobba med flera bidler samtidigt (batch inställningen på Photoscape) och även lägga in text (för att markera upphovsrätten) vilekt jag inte hittar i Iphot eller förhandgranskningen (som jag i och för sig knappt testat).
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER