fredag 23 december 2011

ATT HA FÅTT EN UNDERBAR JULKLAPP.....ALLSAINTS

Måste erkänna att det var vackra Malena som öppnade mina ögon för detta MÄRKE med stort M och sedan när hon visade upp en av de vackraste klänningarna jag skådat (i den mer stilrena klassen) föll jag som en fura. Beställde smidigt och paketet var här INNAN julafton.....vackraste paketet jag sett på länge. Fick faktiskt hjärtklappning när jag gick till posten för att hämta ut den. Makalös kvalite och vilken passform.....är helt såld.
UNDERART Paket från ALLSAINTS SPITALFIELDS har ni inte sett deras kläder tidigare MÅSTE ni bara titta in i deras butik.....som att gå in i en godisbutik för den som älskar välarbetade, skräddade plagg. ÄR SÅÅÅÅÅ sugen på deras otroligt vackra skinnjackor, hoppas de har REA någon gång, då kan jag tänka mig att slå till på en sådan.
Lovar visa upp bilder lite senare på fina mästerverket till klänning, annars kan ni se den på vackra Malenami HÄR (tillsammans med lika vacker skinnjacka från samma märke).
Ha nu en fin Lilljulafton. Själv jobbar jag till ca kl 14:30 (det är en tredjedel av en dag för mig, dvs inte halvdag som vissa kallar det). Sedan ska en himla massa hinnas med, Jansson ska fixas, paket ska slåss in, matinköp ska fixas, mat ska intas, barn ska nattas.....ja, ni förstår att stressnivån är ganska hög just idag ;-D
HA EN UNDERBAR JUL! Vi ses om ni vill lite senare och jag kommer inte att ta Bloggpaus under julen, tvärtom får jag chansen att varva ner och mellan varven slänga in lite inspiration och tips....hoppas jag.
GOD JUL 
Önskar 
ODD MOLLY-HOLIC

13 kommentarer:

 1. Åh det ser jättefint ut, nyfiken! Ha en bra dag och hoppas du hinner med allt kram

  SvaraRadera
 2. Som du vet förstår jag precis hur du har det. Det är exakt samma för mig! Inte bara det att allt ska göras, någon ska ju komma ihåg att förbereda allt, det är vår lott. Igår blev jag så less på allt att maken fick åka och handla julmaten, jag orkade inte. Dessutom har vi gäster över jul och lilla S ska byta dagis efter nyår så hennes saker ska tömmas där, fröknar tackas osv osv

  Ikväll ska jag dock bara slappa. Skiter i att huset inte är nystädat, granen står iallafall på plats så jag får spraya lite godlukt i köket och matrummet så funkar det ;-D

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart paket! Jag skulle kunna beställa därifrån bara för silkespappret :-) Tittade in på hemsidan och kläderna är nog för strikta och svarta för mig men många av modellerna tilltalar mig. Ser fram emot dina provbilder.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. God Jul
  &
  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en riktigt god jul och hoppas att du hinner koppla av lite! Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Önskar dig julefrid och vila, kram från Finland.

  SvaraRadera
 7. Alldeles ljuvlig klänning, spännande att se din provning av den. Ha en fin jul!

  SvaraRadera
 8. Hejsan

  Så ljuvlig
  Är in idag nu och önskar dig en God Jul
  Ha en bra julhelg
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 9. Åh vad fin den kommer att bli på dig. Jag skulle precis tipsa dig om snöflingor men du har ju redan fått till det själv.
  massor med kramar och tack för alla fina inspirationsbilder och kombos.
  Ha en riktigt skön God Jul!

  Kramar!!
  <3<3<3

  SvaraRadera
 10. Allsaints webshop har startat rea på delar av sortimentet idag på julafton.
  God jul

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER