onsdag 14 december 2011

ODD MOLLY PRE-SPRING HAR KOMMIT!

Nu verkar de flesta butiker ha fått in Odd Mollys Pre-Spring kollektion. Har egentligen bara varit sugen på ett av de plagg jag sett och det är den vackra Timeout Wrap Cardigan, som är på väg till mig redan genom COUNTRY DREAMS ypperliga service.Här ser ni några av mina favoriter som just nu finns hos bland andra:
&
Har ni redan förbokat eller väntar ni tills ni kan prova IRL?
Ska försöka hinna med en provning i veckan.
Ha en fortsatt fin vecka.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Har inte förbokat och inte ens hittat ett enda plagg jag ville ha. Konstigt? Har bara fastnat på en klänninbg som kommer på vårkollektion.

    SvaraRadera
  2. Wrap cardigan är jättefin men jag ska nog hoppa över hela pre spring. Säger jag morskt....:-D

    Kramar!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER