lördag 17 december 2011

MIN DRÖMKOMBO: ODD MOLLY OCH LITTLE MISS NORWAY

Nu kommer lite bilder på den fina kombon som jag hade framför mig när jag beställde de fina arm- och benvärmare från Little Miss Norway. En efterlängtad kombo.....jag som är otroligt frusen av mig har längtat efter dessa armförlängare till min fina Kahlo Knit dress. Sedan att den kommer att passa YPPERLIGT till den fina Lovely knit i multi med lila inslag är ett bonus.

 Verkligen en helt makalöst fin kombo och det är ett hantverk/konstverk utan dess like.Önskar man kunde visa upp hela armvärmaren för den översta delen är helt makalöst vacker även den.
Eftersom dessa görs för hand efter varje lagd beställning kräver det framförhållning och STOR tålamod men det är verkligen värt det.
Vackert hänge från Annika Valin som ni hittar HÄR (dessutom till nedsatt pris). Mitt hänge köptes från Campadre och jag är SÅ glad att jag slog till på den. Älskar smycken....både egna och andra designers ;-D

Nu är vi snart inne i sista advent.....tänk vad tiden går.
Hoppas ni har en fin lördag även om det mest regnar och blåser här i Huvudstaden.
Återkommer med lite nya plagg från Provrummet och ett par eftersökta skor som beställdes från finaste NANTUCKET som har en superfin REA just nu. Vi ses då om ni vill.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Åh så fint kram och trevlig kväll

  SvaraRadera
 2. Wow, they look beautiful on and they match your dress perfectly, so pleased about that!

  I really enjoyed making them for you dear!

  Thanks for the publicity!

  Stor kram!

  Mxx

  SvaraRadera
 3. Fin kombo, men mina klimakteriehormoner börjar svettas bara av att se bilden. _Maja

  SvaraRadera
 4. Jättevackert! Armvärmarna är sååå ljuvliga..

  kram

  SvaraRadera
 5. Oj, de benvärmarna får mig verkligen att tappa haken. Så fint! Sitter de uppe på låret eller vill de halka ner när du går?
  Armvärmarna är också jättefina, vilket hanterverk. All beröm till Miss Norway som tillverkat dem för hand.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Fantastisk kombo. Tänk, jag har testat den här klänningen, tyckte att den var fin men att den kliade lite, men..så ser jag den på dig och känner "jag dör, jag måste ha den". Urtjusigt fint! Tack vackraste!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER