torsdag 22 december 2011

JULINSPIRATION - TEMA RÖTT

Tänkte bara snabbt titta förbi och slänga in lite röda kombossar så här i juletid. Hoppas jag hinner inta lite julfrid snart.....känner en oerhörd press att hinna leverera innan jul och allt ska hinnas med idag och imorgon.Samtliga är Odd Molly-kombossar från tidigare kollektioner.

Hoppas ni får lite inspiration av dessa kombossar!
Ha nu en fortsatt fin dag!
KRAM!!


6 kommentarer:

 1. Hejsan

  Så vackra kombos.
  Jag tänker vara lite annorlunda i år och välja en cream färgad klänning till julaftonen, ides inte springa iaffären och kolla ut en röd klänning åt mig själv. Så det fick bli en från garderoben, och då tyckte jag att den creame färgade klänningen passades bäst att ha på sig med svarta leggings till och pärlhalsband.

  Ha en fin dag
  Krammiz
  Sussi
  (vad snabbt dagarna har passerat & redan på Lör är det julafton)

  SvaraRadera
 2. Tack för inspirationen!! Du har nog räddat mina 3 dagar som är kvar av temaveckan med rött :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Här blir det mysjul med velour. Makens familj klär inte gärna upp sig och ofta blir det pyjamas hela julafton. Lite trist tycker jag men, men. Nymph dress tycker jag annars är den ultimata klänningen till julafton!

  tack för din fina kommentar hos mig! Det värmer! KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Jag älskar den röda med fjärilarna! Så jäkla fin.

  SvaraRadera
 5. Var kommer ditt fina fjärilshalsband ifrån?
  /Cissi

  SvaraRadera
 6. Härligt att se RÖTT till jul, känns som om rött är lite småfuligt till jul numera av nån konstig anledning. Jag ska nog ha en klänning i rödcerise på julafton. På julen kan man vara lite skönt leisure tycker jag, det är rätt skönt. Hoppas du hinner med allt du vill innan jul nu! Min make stressar galet nu innan jul och mår därefter och jag njuter av min sjukskrivning och gravar lax ;=) kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER