söndag 11 december 2011

JULEN NÄRMAR SIG.....JULPYNT OCH INSPIRATION

I helgen har det städats, pysslats, bakats, julhandlats, etc, etc.....det har gått i ett men nu börjar ett slags jullugn infinna sig. Orkar inte stressa upp mig, tar nu de närmaste dagarna som de kommer. Vill att julfriden ska infinna sig snart och att jag ska få vara hemma med mina prinsessor.
Vackraste Zinkhuset inköpt HÄR!!

Vackra julgranskulor från NORDLJUS

Vackra julgranen från Indiska liksom brickan.

Vackra detaljer från Nordljus eget märke du Nord

Finaste julpyntet (heter "The City of Towers") kommer från danska märket Walter & Co som fina Linaplina tipsade om. Tack vare henne fick jag tag i det näst sista exemplaret....det sista försvann några minuter senare ;-D

Idag orkade jag inte kombinera värst mycket. Drog på mig en fin klänning från KappAhl som inköptes för ett tag sedan och har bakat och nu precis fikat med familjen. 

Hoppas ni alla haft en fin söndag!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Så mycket fint! Jag har varit o tittat på granen från Indiska, nu ser jag att jag måste köpa den, jättefin kram

    SvaraRadera
  2. Vad fint du har pyntat hemma! Söt är du i röd klänning också :-)

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER