måndag 26 december 2011

DAGENS KOMBO OCH STOR GARDEROBSRENSNING!!

Idag har jag på mig en ljuvlig tröja från Twin-Set som gör helt sagolikt vackra plagg. Inköpt hos Maritza på Söder (som hade denna på REA men vet att Sid & Sally har denna men till ordinarie pris). Sen har jag gått igenom min byrå och bestämt mig för att rensa och sälja vissa av mina plagg som bara läggat oanvända under lång tid. Eftersom det är REA-tider blir priserna anpassade efter detta, rena rama FYNDPRISER!

Här är julklappen från maken: ett armband i silver från Tiffanys i NY, det andra med många hjärtan har jag köpt för ett par år sedan. Tidlösa smycken.

Jag slänger in mitt till salu inlägg efter att ha nattat mina småttingar.
Vi ses om ni vill om en stund.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Underbara armband! Tröja från Twin-set har suckat efter länge men priset...Hoppas på rea.Vilken storlek ha du i din?
    Kram, Mgdalena

    SvaraRadera
  2. Hej Magdalena: Min är storlek M men man kan lätt gå ner en strolek skulle jag tro, denna känns rymlig.
    KRAM & Lycka till!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER