torsdag 15 december 2011

ATT BLOGGA OM VIKTIGA SAKER.....SOM NÖTKRÄM

Idag hakar jag på några andra fina bloggerskor som jag känner som redan varit förre mig och uppmärksammat UNICEFS kampanj för att lindra svälten i världen. Jag är världsförälder sedan några år tillbaka men jag har dessutom varit aktiv på olika sätt, särskilt när jag var student och sedan sporadiskt när det funnits tid och tillfälle. Vad passar bättre i jultider än att ge en GÅVA som verkligen betyder något till någon som redan har allt. Själv önskar jag mig sådana gåvor. Texten nedan är hämtad från UNICEFS hemsidan.
”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.
Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv."
Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Jag har skänkt UNICEF-Gåvor tilll mina tre barn precis som förra året.
    Titti

    SvaraRadera
  2. Jag gav årets julklapp på 400 kr från företaget till UNICEF. Känns riktigt bra! Jag njuter mer av det jag får när jag fått ge till något så viktigt.

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER