lördag 3 december 2011

DAGENS ODD MOLLY OCH VÄRSTA FYNDET!

Idag när Storasyster skulle uppträda med sin kör och sjunga vackra julsånger så klädde jag och Lillasyster upp oss, tyvärr var maken på annat håll. Sedan blev det en sväng om en liten söt butik som tyvärr har tvingats stänga ner....men tur i oturen för mig....där hängde nämligen ett av mina absoluta drömplagg från Valerie (från förra säsongen tror jag) som jag då lätt bli eftersom den var för dyr. Nu hängde den där....ännu hade ingen hunnit ta den då den inte var nedsatt så mycket som övriga plagg så jag hade tur för jag högg den direkt.


Här provar jag den vackra kappan från Valerie tillsammans med lite olika sjalar som denna från Lisebeth DahlPassar även fint med sjalen från Rosemunde


Perfekt matchat med den vackra Bakers Cross Dress från Odd Molly

Perfekt matchat med egendesignat halsband som tar upp den fina rosa nyansen i rosekvarts detaljerna.

Hoppas ni alla har en fin lördag! Ser fram emot "Så Mycket Bättre" där det ska vara Lalehs dag.....hmm, undrar hur det ska gå.....men spännande kommer det att bli.
Ta hand om er!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Grattis!! Vilken underbar kappa så himla fin.
  Den skulle jag inte haft något emot!!!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Valerie är så vackert..
  grattis till den fina!

  kramar

  SvaraRadera
 3. Lite too much för min smak, men passar dig precis. Grattis till fyndet. - Maja

  SvaraRadera
 4. ÅH vad vacker den var! Passar dig perfekt! Valeri gör riktigt fina kläder. Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER