torsdag 29 december 2011

DAGENS ODD MOLLY OCH NYÅRSKLÄNNINGEN KLAR!!

Här kommer som utlovat lite outfitbilder och bilder på en ljuvlig klänning som jag har sökt efter, vackra Opulent Sleeveless dress som finaste Odd Me hade till SALU och som jag slog till på, TACK snälla rara för denna!
Idag har jag haft den vackra blusen från Odd Molly (från förra året) tillsammans med denna söta kofta från Love Forever (inköpt HÄR!).


Jag justerade denna genom att sy ditt denna hake så man kunde stänga till den lite mer.


Här är min vackra nyårsklänning! Åh, vad jag är glad för denna. Sitter perfekt på och har perfekt längd!
Visar den här nere i diverse tänkbara kombinationer.


Här med Velvet stretch jacket från Odd MollyHär tillsammans med min bolero från Laura Ashley.


Ska jag använda den lite mer till vardags så passar den perfekt med den fina Fedden Knit jacket.


Sen testade jag att vända den bak och fram och den är MINST lika snygg på detta vis också. Kul att kunna variera utseendet på denna vackra klänning.SÅ nu blev det en hel del bilder....imorgon ska det jobbas, årets sista dag. Ska bli skönt att vara ledig efteråt.
Ha en fortsatt fin vecka.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hejsan! Ljuvlig klänning som var snyggast med Laura Ashleyboleron tror jag! Har en fråga till OM-proffset! ;) Söker OMs silkesunderkjol i svart med svart spetskant, inte den rosa nederkanten som säljs nu överallt. Vet du om den går att få tag på??
  Hälsningar, Lotta P

  SvaraRadera
 2. Oj, då blir vi tvillingar på nyår!!! Kul att du visar så många fina kombinationer med denna t.o.m bakochfram!!! jag kommer att ha min ihop med fina velvet kavajen. jag köpte faktiskt både kavajen och klänningen av fina Odd me för inte så längesen så då har vi samma hovleverantör!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej LottaP: Det är en Dolce skirt du letar efter. De brukar dyka upp på Tradera med jämna mellanrum så håll utkik och ha tålamod.
  Lycka till!

  Nena: NEMEN!! Va roligt!! Ja, håller med om att det är väldigt snyggt med velvet stretch jacket.

  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Klänningen är verkligen vacker, kram

  SvaraRadera
 5. Jag läser, men kommenterar i princip aldrig... så jag passar på nu. Vad fin du är! Inte bara idag, alltid, men extra i den där klänningen och den var verkligen superfin ihop med Fedden.

  Önskar dig och de dina ett gott nytt år!!

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt!

  Stort tack för alla Dina fina blogginlägg 2011.

  Gott Nytt År!

  Kram Lexandra

  SvaraRadera
 7. Åååå så vacker den är och den sitter ju som gjuten på dig. Du kommer vara "stunning" på nyår :-)

  Fin dagens också

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER