torsdag 1 december 2011

NY BLOGG - EN RENODLAD SMYCKESBLOGG FÖR MINA SMYCKEN

Som jag tidigare berättat så har jag så otroligt många idéer, en av dessa är att utveckla mitt intresse för smyckesdesign och min egen tillverkning av denna. Jag kommer därför att starta en blogg där jag kommer att lägga upp bilder på alla mina smycken som är till salu. Ett hästjobb nu i början men sedan blir det bara uppdateringar och nya smycken som behöver lägga in. vad tror ni om det? Ska försöka få upp bloggen i helgen och köra ett riktigt PREMIÄRERBJUDANDE då, så håll utkik. Här får ni ett litet smakprov på vad som kommer att finnas där.
De flesta av mina silverdetaljer är från Bali och är ytterst individuella och unika.


Alla mina smycken är tillverkade i äkta silver (om jag använder nickelfria delar någon gång så anger jag detta uttryckligen i beskrivningen, som den stela halsringen på detta sista halsband som är av nickelfritt material). 
Så vad tror ni tjejer är ni nyfikna på fler bilder och modeller?
Ha en trevlig kväll!

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad roligt och fantastiskt fina smycken har du gjort. Lycka till och själv så blev jag förtjust i det fina armbandet.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Absolut. Jag vill se mer. Älskar smycken.

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! Lycka till! Tror ditt paket ligger hos postombudet nu, fick en avi igår :) Kram

  SvaraRadera
 4. Men absoluuut vill vi se mera, kära vän! Älskar alla dina smycken! Vackra Mamma hade på sig ditt smycke här om dagen:)
  Många kramar till er!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER