tisdag 13 december 2011

MIN ÖNSKELISTA TILL TOMTEN ;-D

Här kommer lite önsketips, dvs mina personliga favoriter för tillfället....jo,visst något av dessa har redan hittat hit men där finns en hel del kvar som jag inte skulle tacka nej till ;-D

Smyckena från Syster P hittar ni hos SKJORTAKUTEN liksom den vackra Odd Molly Velvet Stretch Jacket. Vackra kappan "Oak Coat" från Chill Norway hittar ni nu till SPECIALPRIS hos NANTUCKET. Fint te från Chill Norway och härliga doftljus från Good Works hittar ni hos TINTIN STYLE bland deras nyheter (psst, de verkar dessutom redan fått in Odd Mollys Pre-Spring!!).
Fast på det stora hela är jag nöjd med att få se mina sötnosar friska och glada. Ser otroligt fram emot Luciafirande på förskolan idag. Älskar att se de små barnen tulta omkring, vissa ytterst koncentrerade och stolta, vissa helt frånvarande och snubblandes på sitt Lucia/stjärngosselinne. Alla sjungandes(skrikandes) för full hals ;-D Får alltid lite tårar i ögonen och inser att dessa magiska ögonblick försvinner alltför fort och jag njuter därför av varje sekund.
Ha en underbar LUCIA därute idag.
KRAM!!!

4 kommentarer:

 1. Luciatåg är så vackert...man blir lite rörd...

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Var ett fint Luciatåg med massa småttingar vid vårt företag idag, gud vad kul det var :)

  SvaraRadera
 3. Det är kul med saker som Luciatåg som tar med sig lite ljus in i den mörka vintern :)

  SvaraRadera
 4. Luciatåg med sina små är nog det bästa :) Man sväller ju över av mammastolthet :)

  Vilken fin önskelista du fått till. Jag har själv ingenting på min än men lika glad är jag för det...men gladast är nog maken :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER