söndag 18 december 2011

"MY KIND OF TOMTE"......INGET INTRESSE???

Måste erkänna att jag är lite förvånad och lite besviken över den usla responsen på att få vinna lite julklappar med de enda kravet att man själv ska dela med sig på samma sätt.....hur kan intresset vara så lågt??? Blir lite ledsen....är det ett sådant överflöd vi lever i eller tycker ni inte julklapparna var något att ha??
Ni har fram till kl 20:00 ikväll på att fylla på och vara med i utlottningen. Kom igen, visst vill ni sprida lite julstämning? Klicka på bilden så kommer ni dit direkt eller HÄR!
Här är ju julklappar för ca 1.500-2.000 kronor sammanlagt. Parfym, Armband, Skärp från Odd Molly och vackert halsband. Passa på att kommentera, lämna eran mailadress och gärna den av julklapparna ni helst vill ha.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Tycker du ska flytta ner till ossi Skåne, faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Nä men va trist, jag är en person som gärna delar med mig, köper lite överdrivet, tycker andra.
  Men jag ger de jag själv gillar, må de då kosta lite extra men tycker de är de värda.
  Och förra året gav jag åt min egen kusse som bor i södra sverige lite extra till julbordet då jag vet att hon inte har de så gott som andra.
  Därför visste jag direkt vem jag skulle ge till.
  Önskar dig en härlig Söndag & fjärde advent
  Krammiz
  Sussi
  (kom gärna med tips till julaftonen alltså klädels, behöver lite tips.
  Om man kan ha sommar klänning??))

  SvaraRadera
 3. Håller absolut med dig! Lika dåligt intresse hos mig... :-( Massa Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilka fina saker du har dukat upp. Jag skulle gärna vara med, har absolut inget emot att ge till andra, MEN just nu har jag bara inte tid och kraft till fler julklappar. Det är anledningen till att jag inte deltagit hos någon blogg. Jättefint initiativ och all respekt till er som har ork över till detta. Jag måste välja bort någonting för att prioritera familjen och detta blev en av de sakerna.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte direkt jag skulle varit med, men så hade vi födelsedag i fredags och sedan tänkte jag inte så många som läser min blogg så ingen större idé kanske. Hur som helst var det ett bra initiativ, jag får väl skänka lite extra pengar till någon välbehövande istället.
  Önskar dig en härlig Jul.
  Kram/ Berit

  SvaraRadera
 6. Fina du, det är ett superbt initiativ men jag tror som många att nu innan jul är orken slut, eller initiativförmågan kanske mer skulle jag tro.
  Själv mår jag inte alls okey just nu så allt jag önskar, och önskar återigen är att må bra. Och att alla människor ska få göra det, tror tyvärr ångesten ligger tung över många just nu, av helt andra skäl än mina. KRAM generösa du!

  SvaraRadera
 7. För egen del avstår jag för att det helt enkelt blir för mycket att fundera ut en julklapp till och lotta ut före julen. Annars tycker jag idén är väldigt fin.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER