lördag 17 december 2011

EGEN MUMMA, STAR DRESS OCH NYA UGG IN DA HOUSE

Dagen har gått i slapphetens tecken....inte många knop har det gjorts. Vi har städat (igår), vi har handlat mat och nu ska vi förberedda en underbar middag för två (barnen har redan ätit, de var såååå hungriga redan vid 17:00). Jag har även testat att göra min alldeles egen Mumma och jag hade ett recept som jag utgick ifrån men sedan justerade jag den. Den blev faktiskt otroligt god om jag får säga det själv. Brasan är tänd och jag har bara kopplat av. Nu lite bloggenad och sedan njuta av nuet.
Jag beställde hem Strar Dress från PROVRUMMET eftersom jag har varit så nyfiken på denna sköna. Klänningens fejkomlott är lite bökig att få till, det är väl det enda minuset. Annars är den snygg och väldigt skön på...kanske inte riktigt min stil egentligen men som hemmaplagg kanske den kan funka. Storleken är normal på denna, M har jag tagit. Priset är 498 kronor och definitivt prisvärd!
De här snygga kängor från UGG har jag bland annat sett på denna snygga Donna och blivit sugen på dessa mer och mer. NANTUCKET beställde jag mina ifrån och jag vet att bland annat fina Country Dreams har dessa på REA.


 Jag lovar att visa dessa på imorgon. De är verkligen LJUVLIGT snygga och varma. Mina är i storlek 38, min normala storlek, men de känns aningen tajta. Jag hoppas de töjer sig en aning med tiden.

Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Fin klänning och åhh så goa skor. Jag har aldrig haft uggs så jag är bra sugen på några liknande dina.
  Kramar och ha en go helg nu!
  L

  SvaraRadera
 2. Jättefin klänning! Verkligen en överraskning och fin nu under helgerna hemmavid.

  HAHA de UGG skorna står på min önskelista. Hoppas att maken har klickat hem dem åt mig :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER