söndag 27 januari 2013

ATT FÅ TESTA HUDVÅRD - EUCERIN

Jag fick möjligheten att vara testpilot för en ny serie som riktar sig mot pigmentfläckar, vilket jag har och som jag irriterar mig över. Eucerin Even Brighter heter den nya serien och jag ska använda den under minst 8 veckor och sedan rapportera vad jag tycker. Ska bli spännande att se om den funkar. Jag har provat den i fyra dagar nu och det jag kan säga är att konsistens och doft är väldigt behagligt. Den går snabbt in i huden och huden känns mjuk och len länge. Har tagit biler på mina pigmentfläckar så jag ska kunna dokumentera FÖRE och EFTER bilder och se om det hjälpt.


Här ser ni dag- och nattkräm samt ett serum koncentrat. Dessa ska jag testa ihop som sagt under 8 veckor och sedan utvärdera.


Hoppas ni har en fin söndag, idag blir det mycket kalas så vi får se hur mycket jag hinner kika in ;-)
Vi ses förhoppningsvis lite senare.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. hej

  jag undrar vad du tycker om eucerin even brigheter. Funkar den?

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym: Den funkar Ok, jag tycker mig inte se någon markant skillnad (lite skillnad men inte så jag blir imponerad) på mina pigmentfläckar men huden mår bra. Den är mjuk och har fin lyster sen jag börjat använda produkterna. Det är sköna produkter men jag kan inte riktigt se de utlovade resultat trots att jag kört ENBART dessa i snart 9 veckor (har missat max 4-5 dagar under hela den perioden).
  Om man bara har väldigt lite pigmentförändringar kanske det hjälper bättre.
  /Shopaholic

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER