tisdag 29 januari 2013

ODD MOLLY F/W 2013 - VISNING PÅ MERCEDES-BENZ FASHION WEEK

Det var trots kylan väldigt roligt att gå på Odd Mollys annorlunda visning på skridskor av höst/vinter kollektionen 2013 igår i Kungsträdgården. Hann inte se så mycket av plaggen under showen men det blev tid sedan när modellerna skulle fotas. Det är ganska mörka färger som präglar kollektion med några få undantag. En arbetad kollektion med många fina men ganska figurnära plagg. Älskade de virkade plaggen som dock kräver en perfekt kropp. Det som dock dröjer sig kvar efter showen är att detta känns mer som gamla Odd Molly, dvs uppstickarkänslan är lite tillbaka. Jag gillade att de gjorde en is show som var öppen för allmänheten och där modellerna var små isprinsessor. Det lämnade ingen oberörd.
Här kommer tyvärr suddiga bilder då jag enbart hade med min kompaktkamera eftersom jag gick direkt efter jobbet så jag kunde inte bära runt på min finare kamera från Olympus under dagen. Ångrar det lite nu men jag vet att finaste Lingonet har tagit MASSOR av vackra bilder som hon snart säkert visar upp på sin fina blogg.  Finaste Rosen, Pinglan och Fröknarna Wikman var också på plats. Det var mysigt att ses om så bara för en kort stund.
Förväntningarna var stora innan showen började :-)De här stickade plaggen var mina favoriter.....så vackra.


Finaste Lingonet med vår favorit Odd Molly-modell: Ingmari Lamy som också var på visningen. Hon var verkligen LJUVLIG IRL.

Som vi minns särskilt från denna Odd Molly visning S/S 2009 men hon har gjort massor av vackra modejobb genom åren, trots att hon inte längre är 20 år.....WE LOVE!


Här Ingamari tillsammans med Odd Mollys huvuddesigner och grundare fina Karin Jimfelt-Ghatan.
Det finns mer bilder med bättre skärpa på HÄR!!
Hoppas ni gillade bilderna trots suddighet ;-)
Vi ses lite senare, ha nu en fortsatt fin dag!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Åh jag dör. Vad fint!!! tack.

  SvaraRadera
 2. Wihoo jättefina bilder jag fnissar hysteriskt åt mina egna :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vad underbart fina bilder och jag blir så varm att jag själv fastnat på en. :)
  Tusen tack för en underbar kväll på alla sätt och vis och hoppas att vi ses snart igen.
  Massa kramar
  L

  SvaraRadera
 4. Åh tack för rapport! Hann inte stanna kvar i stan och titta själv ;( Ja, just löööve The Lady!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder! Skälv kom jag tyvärr inte iväg igår. Bilden på Ingmari är den bild jag gillar bäst bland gamla bilder. Hon ÄR Odd Molly för mig.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Wiiieee hvor er det fint - tak for at du deler med os som bor ALT for langt væk fra MollyLand.

  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Superfina bilder du har!
  Jag är med på bilderna 2, 6, 11 (tjejen med lång mörk klänning och blåvit huvtröja) och undrar om du skulle kunna maila över dom till mig då det vore kul att ha kvar i framtiden.

  Kram cornelia
  co0go0@hotmail.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER