onsdag 2 januari 2013

AVLSUTAD!!!! STOR TÄVLING MED EGNA PRISER!!

AVSLUTAD
Mina fina läsare, tänkte jag skulle bjuda på en RIKTIGT BRA TÄVLING bara för er!! Ni är ju de finaste läsarna i världen och jag vill gärna ge er någonting för att ni finns här omkring mig och inspirerar mig. Tre vinster delas ut, två stycken är mina egen designade och tillverkade smycken och resten Odd Molly småsaker och lite annat smått och gott ;-) Jag hoppas ni vill vara med och tävla. Första Vinsten är värt ca 2.000, 2:a vinsten är värt ca 1.200 kronor och 3:e vinsten värt ca 700 kronor.
Det ENDA ni behöver göra är att skriva en liten kommentar där ni berättar varför ni läser bloggen och vad ni gillar, vill ha mer av OCH går in på Facebook (HÄR) och GILLAR bloggen där ;-) Vill ni tipsa på egna bloggar får man extra lott. Tävlingen pågår från och med idag och fram till söndag (den 6 januari 2013) klockan 21:00 dras TRE vinnare genom lottdragning.


1:A VINSTEN!!!
Ett vackert långt halsband med MASSOR av sötvattenspärlor och silverdelar från Bali. Egen design och tillverkning, ca pris för halsbandet 1.650 kronor + en LJUVLIG liten body sufflé från Laura Mercier i en ljuvlig doft: Almond Coconut milk, värde ca 200 kronor.

LYX ;-)


Detta halsband kan varieras i det oändliga och därför min favoritmodell. 
2:A VINSTEN
Underbart fint stilrent halsband, egendesignat med rosenkvarts och sötvattenspärla samt guldplätterat silver + ett fint kit med handkräm och lipgloss från Odd Molly.
Värde halsband ca 900 kronor + kit från Odd Molly ca 300 kronor (totalt 1.200 kronor).

3:E VINSTEN
Sist men inte minst! Odd Molly tvål och armband + armledvärmare från Fanny Fanny (supersöta).
Värde ca 700 kronor.


IN OCH TÄVLA!! Hoppas ni har tur och jag önskar jag kunde ge er en vinst till er ALLA som läser.
KRAM!!
48 kommentarer:

 1. Ååå gulle du vilken fin tävling. Klart jag vill vara med :)

  Jag halkade in på din blogg när jag var ny i Odd Molly-världen och får såååå mycket inspiration. Jag älskar dina outfitbilder och din förmåga att få ihop perfekta combos. Sen att bloggen hela tiden utstrålar värme och gör mig glad är ju ett stort plus. Att jag sedan träffat dig i r l och att du verkligen är den varma och goa tjej som utstrålas i bloggen är ju bara sååå fantastiskt :) En fin cybervän som jag kan identifiera mig med på många sätt :)
  Jag saknar faktiskt ingenting med din blogg. Du har valt en avgränsning och den passar ju dig och din blogg perfekt.

  Gillar redan din blogg på FB och länkar självklart från min blogg

  Kram fina du
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Gillar din blogg tack vare alla shoppingtips! Och även alla kombinationer av plagg. Litet mer kombinationer med budgetplagg från tex HM är enda man kanske saknar. Har gillat på FB också!

  mvh Britta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad kul med tävling och vilka fina vinster:)!
  Precis som för Vivvi var din blogg inkörsporten till bloggvärlden. Din fantastiska blandnibg av budget och lyx samt fina ton är unik. Du ter mig som en stark och varm kvinna med genuin omtanke om dina läsare.
  Tycker du ska fortsätta i samma stil och jag vill att du ska veta att vi är många som tycker om dug som du är!
  Tusen kramar
  Maria

  SvaraRadera
 4. När jag blev odd molly-beroende så letade jag runt efter likasinnade på nätet och fann DIG och här har jag blivit kvar sedan dess. Blir så inspirerad av dina fina kombinationer, dina shoppingtips och din goda smak. Att inte bara OddMolly står i fokus längre gör mig inget utan det är bara roligt att få upp ögonen för nya vackra märken. Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Jag gillar din blogg då du har så mycket vackert som du visar oss.
  Är förtjust i Odd mollys kläder men även andra stilar. Kul är även att du visar kombinationer. Detta är säkert uppskattat av flera.
  God fortsättning på det nya året.
  Vänligen, Yvonne

  SvaraRadera
 6. Har hängt med och läst sedan Odd Mollys storhets tid.Då det gällde att hänga med vid kollektionssläppen, att kolla av vad som verkade bli godbitar mm. Läser fortfarande din blogg dåjag upplever att du ger inspiration av att du går din egen vägoch inte är en trend människa. När man "lär känna" någon via en blogg så målar man själv upp en bild av den personen,vad han/hon arbetar med,var man bor, socialstatus mm. Jag gillar att du inte lägger ut allt och din familj, vad ni äter, handlar mm. Du har en bra mix i din blogg!
  Maria

  SvaraRadera
 7. Klart man vill va med, gillar redan på facebook.

  Jag gillar din blogg för att du har en väldigt unik stil som är underbart vacker. Dessutom är du en karriärkvinna som är otroligt smart även utanför bloggvärlden. Du har helt enkelt både hjärta, hjärna och stil!

  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag hittade till din blogg då jag letade efter bakers cross dress en gång. Och jag vågade köpa stl 1 efter att ha läst dina kommentarer efter provningen. Det ska du ha ett stort Tack för! Jag ångrar aldrig att jag köpte den. Jag gillar dina recensioner, bilder och lätta stil här i bloggvärlden. Jag glömmer vardagsbekymren då jag tittar in här.
  Du har superfina bloppisar med rejält nedsatta priser.
  Jag gillar också dina reseskildringar. Vore kul att se er båt också! *älskar båtar... :)
  God fortsättning på det nya året!

  Jennie

  SvaraRadera
 9. Hei, bloggen din er et nytt bekjentskap, men ser at du gir mange gode tips. Selv har jeg aldri prøvd Odd Molly klær, men kanskje det kan bli en del av vår-garderoben min..?

  ØNSKER DEG ET GODT NYTT ÅR!

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Gillar din blogg för att du är så stilsäker och har en förmåga att få till så snygga kombosar och ger så bra shoppingtips, både lyx o budget. Också gillar jag faktiskt att du behåller din integritet och inte fläker ut allt om dig o din familj, vänner o hem. Bra gjort! Jag vill egentligen bara att du fortsätter o tipsa, gärna om lite pyssel och trix som
  Du gör ibland, för att få till kläderna ännu lite till med en extra finess här o där. Och just ja, glömde säga att du verkar mycket ärlig, dvs att du inte bara tipsar för att tjäna själv på det. Du ger faktiskt en känga hit o dit och skriver även när kläder inte håller god kvalitet. Du är en vinnare! Sanna

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Hittat till din blogg för ganska länge sedan då ville se mer om Odd Molly kläder.Fastnat som läsare eftersom din blog är unik; både personligt o icke på något sätt;du behåller mycket av ditt privat liv för dig själv o det tycker jag om :) Älskar dina kombos,dem kvinligaste av alla! Du VÅGAR!
  Är nöjd med din blogg o dess innehållet.
  Kram, Magdalena F

  SvaraRadera
 12. Hej!

  Hittade din blogg för ca 2 år sedan.
  Sedan dess så har jag följt dig i stort sett varje dag för att få inspiration, speciellt Odd Molly som jag själv älskar men även av andra märken, smycken m.m. Jag har i stort sett samma storlek och kroppsform som du, så då kan jag även se lite innan om visa modeller passar eller inte passar för mig.
  Jag tycker att du skriver väldigt jordnära och även om du är anonym så får man känslan av att man "känner" dig.
  Fortsätt vara du och var stolt över det som du gör!
  Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 13. Hei, det er kanskje allerede gått et par år siden jeg begynte å lese bloggen din. Er veldig glad i Odd Molly-klær, men også andre vakre ting.
  Jeg fortsetter å lese bloggen din ettersom du virker ærlig, oppriktig, målrettet og real!
  Synes du har funnet din stil, men kanskje litt mere interiør - og mere av dine kloke livsbetraktninger:D
  mvh
  Marit GL

  SvaraRadera
 14. Hej!
  God fortsättning!
  Kul med tävling!
  Jag är inspirerad av din stil då den bejakar vackra ting och kvinnlighet, något jag verkligen försöker göra. Något jag skulle vilja se mer av är heminredning, inte nödvändigtvis ditt eget hem, men collage som speglar din smak/stil. Sen gillar jag dina budgettips!
  Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 15. Hej! Som jag berättat tidigare så hittade jag din blogg av en slump via Provrummet för ett par år sedan och jag blev helt fascinerad. Jag fick sådan inspiration och ändrade i stort sett hela min garderob. JAg läser din blogg varje dag och uppskattar din stil och finess. Det känns härligt att unna sig vardagslyxen att se dina fina bilder och kläder. Jag ser gärna att du visar kombosar med äldre plagg komibinerat med något nytt. Du har hittat din personliga stil på bloggen som jag uppskattar.
  Har gillat på FB.
  Kram C

  SvaraRadera
 16. Hei, søte!

  Jeg liker bloggen din fordi den er ærlig, anderledes og fin. Jeg har fulgt den lenge og kommer til å fortsette så lenge du holder det gående;) Jeg liker bloggen din på fb, og vil gjerne vinne dine fine fine premier!! Tusen takk for en kjempefin konkurranse:)

  Klem

  SvaraRadera
 17. Fantastisk tävling. Vilka underbara vinster!
  Jag har läst din blogg ända sen starten och insåg efter ett tag att jag t.o.m. Köpt en vacker kappa av dig långt innan du dök upp i blogg världen! Jag uppskattar alldeles särskilt att du ibland tar upp olika ämnen till diskussion och att du har åsikter som du står för! sen gillar jag verkligen dina provningar förstås! duverän hjälp när man funderar över storlekar t.ex.
  Gillar på facebook men har ingen egen blogg.
  kram

  SvaraRadera
 18. Jag gillar din blogg för vi har samma smak vad gäller kläder, men jag får aldrig till det där lilla extra som du får i combosar. Därför stjäls det en hel del outfittips -:). Fortsätt med din härliga stil och fina bilder. Ett plus att du inte hänger ut familjen. Barnen kan ju inte välja om dom vill vara med eller inte och i många bloggar får dom lite fel uppmärksamhet.

  Med vänlig hälsning,
  Heléne

  SvaraRadera
 19. Älskar din fina blogg!! Kläder och skönhet ger livet en extra krydda när det annars kan kännas som att vardagen går i ett...
  Känns befriande att läsa en blogg skriven av en mogen och vacker kvinna som vet var hon står och vad hon gillar!
  Lycka till med allt!
  (Givetvis följer jag dig på fejan)

  SvaraRadera
 20. Jag har följt din blogg ända sedan du började! Gillar den som den är!!
  Du har ett sånt bra öga för det vackra!
  Hade länkat om jag kunde, men just nu går det inte. Följer dig på fb!
  Kramar

  SvaraRadera
 21. Startskottet till din blogg blev när jag googlade efter mer fakta av Odd Mollys kläder eller som man brukar säga i talspråksform" få mer kött på bena"... Anledningen varför den nu är en ständig följeslagare är att den vänder sig till mig och med det menar jag ålder, smak m.m. Du har ju skapat bloggen av kunskap och erfarenhet som du delar med dig till alla andra utan konstigheter. Jag brukar skicka något mejl till dig när jag sitter hemma och går bet på något just som gäller mode och får alltid svar från dig. Hoppas att du fortsätter och toppen att du hittar nya infallsvinklar av märken i modedjungeln! mvh Anneli Nilsson

  SvaraRadera
 22. Din blogg var min väg in i Odd Mollys vackra värld och bloggläsandet överhuvudtaget. Jag tycker om dina fina kombinationer av kläder och stjäl helt fräckt en hel del idéer. Jag tycker också om att du ger tips vad gäller smink och hudvård och att du även skriver om helt andra saker. En bra blandning helt enkelt.

  Jag gillar dig på FB.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 23. Hej! Jag har precis som du två prinsessor och är ungefär i samma ålder som du. Tycker om vackra kläder och läser bloggen för att få inspiration och tips på nya kläder och märken. Blir glad av att läsa din blogg.

  Jag har gillat dig på Facebook.

  Hälsningar Rebecka

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Klart jag vill vara med och tävla.
  Jag gillar dina outfitbilder och provningar. Det är till stor inspiration och hjälp. Saknar inget i din blogg. Gillar på FB.

  Hälsning Stina

  SvaraRadera
 25. Vilken fin tävling du anordnat:)
  Min första blogg jag läste och blev fast och fäst vid är din! Gillar allt du visar, alla tips och kläder. Har gjort många bra inköp med hjälp av dig!
  Även om jag sällan är så "budgetig" av mig så kan jag sakna dina budgettips för dom är alltid så inspirerande.
  Gillar på FB och har delat på min lilla blogg!
  Kramar Fiona

  SvaraRadera
 26. Gillar din blogg för att du är stilsäker och matchar dina fina kläder på ett härligt vis. Har följt dig cirka 2.5 år och tycker det har varit spännande under 2012 eftersom du visat många olika märken däribland Valerie och Ewa i Walla.

  Det jag 'alltid' önskar mer av är att läsa omdömen och se bilder av nya märken. Tex fick du mig att upptäcka Jascha via denna blogg. Och Valerie :-)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 27. Jag läser alltid din blogg för jag älskar alla vackra bilder och kombinationer. Inget jag saknar direkt. Jag gillar på FB och länkar på min blogg. Hoppas på tur och att inte så många deltar i tävlingen för då har ju jag större chans att vinna dessa underbara priser;-)) Om man har turen och får önska så tar jag helst nr 2 el 3 då jag själv gör smycken och har gjort ett liknande halsband som nr 1 även om det är ett underbart halsband. Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 28. Hej!
  Jag gillar dig redan på FB - för att inte missa när det dyker upp nya inlägg!
  Började läsa din blogg när Odd Molly blev ett märke i min garderob och när jag nu är på jakt efter nya samt gamla plagg så är det bara att leta på din blogg så har man en grundlig och informativ provning av nästan alla plagg - DET är guld värt!
  Din blogg är en av få som jag hängt kvar vid och som man t o m saknar när det inte kommer nåt inlägg! Du har väldigt god smak när det gäller kläder och ger goda råd på matchningar vilket jag inte alltid har ett öga för. *tackar för hjälpen*
  Kort och gott - jag gillar dig!
  *kram*

  SvaraRadera
 29. Hej!
  Jag läser alltid din blogg men är dålig på att kommentera. Men kunde inte låta bli nu, med så fina priser. Jag gillar blandningen på din blogg, där både kläder, hudvård och smycken får plats. Dina provningar är underbara, det jag kan sakna är kanske lite mer budget alternativ.
  Ha det gott//Kram Pethra

  SvaraRadera
 30. Hej! Tokgillar din blogg precis som den är, halkade in här när jag googlade på Odd Molly för en halv evighet sedan, och sen dess kikar jag in varje dag för att få inspiration och njuta av dina fina kläder! Kraaam annatroll!

  SvaraRadera
 31. Hej!

  Jag hittade din blogg när jag letade efter ett speciellt Odd Molly-plagg. Sedan dess kollar jag in då och då för jag gillar att du: tipsar om bra rea, har bra länkar till andra bloggar och webbutiker, visar upp fina klädkombinationer och man kan se hur plaggen ser ut "på riktigt"! Svårt att säga något som skulle kunna förbättras... kanske tips om hur man ska tänka när man sätter ihop kläder och accessoarer, vad som passar... men jag tycker den är bra som den är.

  Mvh /Sandra

  sandra_henrik@hotmail.com

  SvaraRadera
 32. Hej
  Vad roligt med tävling:)
  Jag halkade in på din blogg för ca två år sedan och går in och tittat nästan varje dag. Jag älskar Odd Mollys kläder och tycker att du är fantastiskt bra på att visa och beskriva dem. Jag bor en bra bit ifrån någon återförsäljare så jag har inte möjlighet att prova själv så ofta. Därför är detta guld värt för mig. Ha det bra kram Louise

  SvaraRadera
 33. Jag började läsa din blogg eftersom jag gillar Odd Molly. Har fortsatt läsa då jag gillar lyx och inslag av lite budget då och då. Att få sminktips är också kul.
  Bra blandning och jag hoppas den kan fortsätta i samma stil. Gillar på FB och hoppas att jag vinner en av de fina vinsterna. Mvh Linda
  iding@telia.com

  SvaraRadera
 34. Kan ju vara för sent nu men jag chansar ändå för vilken kanontävling!
  Har gillat på FB, igår tror jag, i mitt riktiga namn...
  Din blogg var en av de första Mollybloggar ag kom i kontakt med för lite drygt tre år sedan. Tokgillade, och gillar fortfarande, din vackra stil, totalt olik från min men ändå en hel massa inspiration till egna outfits. Gillar även dina provningar väldigt mycket. Och dig som person eftersom jag ju fått chansen att träffa dig irl :o) Och hoppas på fler tillfällen till det.
  Kram!

  SvaraRadera
 35. Kul med en tävling!
  Jag gillar din blogg eftersom den innehåller modetips med provningar, vilket jag uppskattar väldigt mycket, skönhetstips och även ibland recept. Helt enkelt en blogg man mår bra av att läsa.
  Hälsningar Ullis

  SvaraRadera
 36. Jag inspireras av dina Molly-outfits och kolla ofta in och bara njuter av att Mollysuget tar i! :)

  Hoppas på lite vardagslyx efter en lång vinter!
  Gillar på FB.

  Josefine

  SvaraRadera
 37. Hej!
  Vad kul med en tävling :-)
  Hittade din blogg av en slump när jag sökte efter OM kläder nu för ca 1,5 år sedan.
  Du ger mig så bra inspiration med alla dina olika combosar och bra tips på olika sidor man kan gå in och shoppa på.
  Gillar dina bloppisar oxå, har faktiskt fyndat några gånger.
  För mig är bloggen bra som den är, en härlig blandning av det som intresserar mig!
  Gillar dig på FB!
  Ha en fortsatt go söndagskväll!

  Eva

  SvaraRadera
 38. Hej,
  Gillar din blogg för provningar och tips på olika märken både på kläder och make up. Tycker att jag kan lita på dina kommentarer och omdömen och går alltid in och kollar hur kläderna ser ut på dig innan jag köper något på nätet. Sedan är det alltid kul att kolla på dina bloppisar, du brukar ju ofta sälja nya plagg till bra priser! Har svårt att komma på någon ändring, tycker att det är bra att du håller dig till det som du är mest intresserad av och kan bäst.
  Ser fram emot att följa dig även i fortsättningen!
  Andrea

  SvaraRadera
 39. Gillat på FB och anledningen till att jag tittar in på din blogg är alla bra bilder på hur plaggen sitter på en kropp som påminner om min. :)

  Ha en fin kväll! Kramis

  SvaraRadera
 40. Har tittat in på din blogg dagligen sen jag vet inte när. Gillar blandningen av dyra och billiga plagg, alla dina olika combos,rea tips,allvarliga inlägg blandat med ytliga, bloppisar mm. och har tyvärr inte fb men kanske får man vara med ändå?
  Tar iallafall chansen att säga att
  jag besöker din blogg ofta och det måste ju vara ett tecken på att man gillar den.
  Stor kram Halvan

  SvaraRadera
 41. Jag har följt din blogg för cirka 2,5 år och älskar dina provningsbilder, vi har samma storlek i OM kläder och det är jättetrevligt att se hur olika kläder passar dig. Älskar också shoppingtips och tips om makeup osv.

  SvaraRadera
 42. Hei,
  Leser den for å få en pustepause i en hektisk hverdag. For å få lov til i drømme, for å være med i et annet liv og for å få inspirasjon.
  Nettopp derfor og mange takk for dine påfyll tilmitt liv.
  Merete

  SvaraRadera
 43. Jag hittade din blogg när jag var ute och sökte på odd molly. Var nyfiken och tyckte att dom gjorde fina plagg och sen fastnade jag liksom på din blogg och nu går jag in och läser stup i kvarten:-) Det är så roligt att se alla dina klädkombinationer.
  Föresten, tack vare dig hittade jag också provrummet och därifrån har det liksom dimpit ner en del plagg i min garderob..
  Tack för en intressant blogg

  SvaraRadera
 44. Jag syr många av mina kläder själv och hos dig hittar jag inspiration till nya sömnadsprojekt.
  Älskar dina bilder som sätter plaggen i fokus och dina snygga kombinationer av olika plagg.
  Din blogg saknar ingenting i mina ögon och du har utvecklat den över tiden och den har liksom växt med dig!
  Glad att få besöka dig! :)
  Har gillat på facebook

  SvaraRadera
 45. Hej!

  Jag gillar din blogg så mycket för du skriver om olika saker och inte bara om Odd Molly, som var anledningen till att jag hittade din blogg från början. Nu är jag ju en sann rabattjägare som verkligen uppskattar dina rea- och rabattips (Noos har fått en trogen kund i mig ; )). Provningar är jättebra när man som jag inte bor i en storstad utan får lita mest till nätshopping. Det är inget speciellt jag saknar med bloggen alltså!
  Jag är en sån där "våga vägra Facebook"-människa men hoppas jag kan tävla ändå...?
  Ha det gott!

  Kram/Gunilla i Kalmar

  SvaraRadera
 46. I sista minuten men självklart vill jag också vara med i din tävling med sååå fina priser.
  Jag har gillat din blogg på FB sedan du anslöt den dit :-)
  Tycker om allt du skriver på bloggen men det jag tycker mest om är dina provningar och förslag till fina kombinationer. Det ger så mycket inspiration! Sen tycker jag det varit väldigt roligt när du visat inredning och delat med dig av ditt hem. Mer sånt :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 47. Självklart gillar jag din blogg på FB. Din blogg var den första jag stötte på när jag ville ha lite info om Odd Molly och deras kläder. Tycker bloggen är en inspirationskälla. Man får tips om kombosar, provningar och en massa andra saker. innan jag handlar kläder brukar jag kolla din blogg för att se vad du köpt och hur du kombinerat plaggen. Är inne på din blogg minst 1 ggr per dag alltid.
  Hoppas du fortsätter blogga
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 48. Hejsan ;-)
  Jag hittade din härliga blogg när jag sökte efter en oddmolly kofta, jag brukar titta in till dig då och då. Fortsätt på samma sätt som nu, du gör det så bra!!!
  Kram Jenny ;-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER