lördag 12 januari 2013

MINA FÅ FAVORITPLAGG FRÅN ODD MOLLYS S/S 2012

Här kommer en kort lista med de få plagg jag är intresserad av själv, inga MÅSTE-HA plagg men väl fina plagg som jag är nyfiken på att testa.

Denna kofta/jacka är egentligen inte min stil alls men den är jag ändå nyfiken på att testa, just för att det är en helt ny model hos OM. Kortare jackor brukar jag inte trivas i, jag vill gärna täcka min mage och denna typen av jackor passar bäst på smala, unga tjejer (eller damer med en massa attityd ;-). Men den ska testas :-)


Jag ÄLSKAR detaljer på denna jacka, tyvärr är den ganska rörig, mycket som händer på ryggen på en gång och den är väldigt rak i modellen, egentligen inte smickrande för min kroppsform men än en gång, jag är nyfiken på att testa den.Jeansen gillar jag men jag är inte en tjej som går med söndriga/slitna jeans så de lär troligtvis inte hamna här :-)


Denna söta och enkla topp ska jag prova, den ser väldigt enkel och fin ut.


Söta klänningen kommer att provas och troligtvis lär den hamna här, perfekt enkel sommarklänning.


Jag som har dille på Timeout wrap lär slänga mig på denna så snart den dyker upp OM den är vitt som på bilden.

Denna klänning har jag sett IRL och jag är inte imponerad av den även om många gillar denna och är nyfikna, tyckte mest den liknade en klänning från Indiska om jag ska vara ärlig, dock med en HELT annan prislapp. Ne, denna kommer inte att hamna här.

Däremot tänkte jag vissa plagg som troligtvis kommer i senare släpp och som jag verkligen vill ha:
Dessa tre klänningar tyckte jag var TYPISKA Odd Molly klänningar som väcker uppmärksamhet och som var underbart bearbetade. LOVELY! DE kan jag faktiskt längta efter att få prova ;-)

Så det var de plaggen jag själv är nyfiken på att testa men det blir alltid fler man faller för så snart man fått prova plaggen IRL. Nästa vecka blir det förhoppningsvis en tur till NOOS för att prova de första plaggen från OM ss2, ska bli spännande ;-)
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!


8 kommentarer:

 1. Timeoutwrapen är fin och andvändbart plagg. Jag är ju inte så mycket för olagg som mest blir hängande, älskar slitna jeans och blommor så dessa kanske är perfekta för mig, frågan är om inte längden på dem är lite lustig. Skulle vara skoj om du provar dem IRL någon gång i framtiden.
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack snälla för ditt svar i förra inlägget. Helt klart är även att det är senare släpp man ska vänta på.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Jeg er HELT enig - de sidste kjoler er SÅ fine og skal helt sikkert også hjem til mig at bo - Remix top/kjole tænker jeg kan blive rigtig Odd Molly med en af de ældre Chrysalis silkeunderkjoler - det satser jeg på :-))

  Håber du vil vise en masse Odd Molly alligevel - jeg nyder dine billeder og bliver ALTID vældigt inspireret - havde netop klaret at finde Swain tweed coat men den var desværre for lille ØV ØV ØV - den er SÅ SMUK.

  Dejlig weekend
  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för all inspiration!
  Jag har en fråga om byxtips! Jag har lite samma kroppsform som du och behöver tips på bra byxor och jeans. Inte bara bra märken utan gärna även modeller som passar dig för du har ofta fina byxor när du använder det! Gärna tips på butiker i Stockholm också!
  Tack! Elisabet

  SvaraRadera
 5. Hei,

  Takk for gjennomgang og betraktninger. Du leses flittig og jeg håper du kommer tilbake med IRL tester:)
  Du har forøvrig en aldeles nydelig blogg, med flotte bilder.
  Takk fra meg!

  Hilsen Elise

  SvaraRadera
 6. Hej
  Undrar om Ni vet hur många släpp det blir på vår och sommar kollektionen? Jag fick se på någon blogg att det möjligtvis ska släpas en x-stitch i rosa och nästan svart. Den hoppas jag på. Jag tror att det var någon som hade varit på förvisningen av odd Molly i Stockholm.
  Ha en trevlig söndag/Louise

  SvaraRadera
 7. Hej Louise: Det blir 4 olika släpp. Den svarta X-stitch tror jag inte så många köpt in då många inköpare har tröttnat på denna model, men man kan alltid hoppas att man hittar den någonstans.
  Elisabeth: Tack, gillar egentligen inte byxor, har väldigt svårt att hitta passa modeller som passar mina former, dvs breda över rumpan och smala i midjan, får därför nästan alltid köpa stretchbyxor som formar sig efter min kropp. 90% av alla mina byxor är stretchiga i kvalitén. Har inget favoritmärke om jag ska vara ärlig. Please jeans är OK men jag är inte heltokig i dessa som så många andra. NYDJ (Nor Your Daughters Jeans) gillar jag då det är stretchiga jeans, lite mer uppklädda som håller in magen och är supersköna på. Ibland har jag tur att hittar bra stretchbyxor hos Zara som har lite mer uppklädda varianter med mycket stretch som jag gillar. Malene Birgers tights är to die for när det gäller passform och jag köper minst ett par därifrån på varje rea ;-)
  Elise: Tack rara! Det kommer snart fler provningar, så snart det nya släppet kommit :-)

  KRAM!!

  SvaraRadera
 8. Tänk, bikerjackan har jag faktiskt reservat, har väntat på nåt sånt hos OM. Lite enklare, tuffare, renare...liksom den underbara sommarklänningen..fast i blått. Din smak väger alltid tungt.
  Syns vi den 29:e?

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER