lördag 19 januari 2013

VACKER CASHMERE PONCHO FRÅN DAVIDA

Idag blir det många fester, först 3-års kalas (finns det något sötare :-) och sedan middag hos bekanta på kvällen. Idag får jag fundera på klädseln, något mera snyggt men ledigt på kalas och sedan lite mera uppklätt för kvällen. Härligt, älskar att gå på fest och få klä upp mig :-) Nu tänkte jag dock visa upp en vacker cashmere poncho från DAVIDA som jag fick för ett tag sedan men där jag tyvärr inte får till några bra bilder då det är mörkt när jag går och kommer hem. Men här kan ni i varje fall få en aning om hur snygg den är. Att den dessutom är varm, mjuk och skön är bara bonus :-)

Här kan man se att den egentligen är fyrkantig, den faller otroligt snyggt.


Superfint med den lilla ärmen.Här tillsammans med ett vintagehalsband inköpt i Paris.
Jag återkommer med en finare outfit lite senare idag.
Hoppas ni också får en fin lördag.
KRAM!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER