måndag 7 januari 2013

VACKER ODD MOLLY VINTAGE - OPULENT STRAIGHT DRESS

Ett fynd från Tradera som landat här är den fina klänningen från Opulent serien som var superdyr när den kom och som jag nu norpade till ett bra pris ;-) Sådana här klänningar gör inte Odd Molly längre, i varje fall inte i senaste kollektionen som kommer.

Storleken på denna är 2 och den är normal i storlek. Tycker den är absolut snyggast med ett fint band i midjan som markerar och gör den mindre rak.


Färgen och detaljerna är ljuvliga. Blir bra när man är lite solbränd längre fram i sommar.
Underklänningen är från Odd Molly och är perfekt att förlänga kortare klänningar med.Hoppas ni har fått en bra start på veckan och det nya året.
Vi ses lite senare.
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Ååå det där är en av mina absoluta pärlor i garderoben och jag lyckades också norpa en på Tradera förra året. Galet snygg och den sitter sååå fint på dig du vackra kvinna :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Klänningen är verkligen underbar, kram

  SvaraRadera
 3. Hej

  Elsker din blogg, får masse inspirasjon. Kan jeg spørre hva slags band du bruker i midjen? Jeg leter og leter etter noe tilsvarende, men er usikker på hva jeg skal se etter..

  Jane

  SvaraRadera
 4. Hej Jane,
  Tack! Bandet heter ripsband och finns nog i de flesta sytillbehörsaffärer.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Hej:)
  Jag måste bara prova att fråga en Odd Molly expert:) Jag letar efter Odd Molly Butterfly Cardigan men hittar inte tycker jag..har du något tips?
  Tack för en jättemysig sida!:)
  Hälsningar Sara

  SvaraRadera
 6. Hej Sara: Det enda jag kan rekommendera är att hålla utkik på Tradera, bloppisar eller blocket (fast blocket litar jag inte helt på), rätt som det är dyker den upp ska du se ;-)
  Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Vilken fin kombo! Denna ljusa färgen är vackrast på Opulent Short Dress, tycker jag. Har själv ägt en i denna färgställning men tyvärr är kvalitèn på klänningen väldigt dålig. Min har nästan gått i trasor i ryggsömmarna efter 2 gångers användning. Broderierna började lossna till trådar så jag lämnade den tillbaka och fick kompensation i butiken.
  Har den också i grå variant med rosa blommor och det är samma dåliga kvalitè, jag kan bara gömma sprukna silkestyg i ryggen och ärmarna under koftor.
  Hur upplever du denna klänning när det kommer till kvalitè?
  Ha en bra dag!

  Vänligen,
  J.

  SvaraRadera
 8. Hej MR,
  Jag har inte upplevt några som helst problem med mina Opulent klänningar, har fyra olika och det enda är att de ibland har lösa trådar här och var men inga spruckna sömmar. Jag har dock för vana att alltid ha lite större storlek eller helt enkelt mer rörelsevidd i silkesplaggen så man skonar sömmarna så mycket det går.
  Synd på dina klänningar för de är verkligen vackra och användbara.

  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER