lördag 26 januari 2013

DAGENS FINASTE ODD MOLLY REA-KOMBO

Ooh slip skirt och Ooh slip tank är nyupptäckta nyckelplagg. De är makalöst vackra under en massa andra plagg och perfekta att kombinera med andra eller tillsammans. Här tänkta jag visa upp två olika kombossar med dessa plagg. Är så glad jag lyckades hitta dessa på REA, än finns de kvar har jag sett.

Här tillsammans med Odd Mollys Enwrapme Jersey Cardigan.


Här tillsammans med Sinsuality Smock Blouse i storlek 2.
Visst är det fina plagg? NOOS har kjolen kvar på REA i de flesta storlekar, själv har jag tagit storlek 4 på min kjol för att ha den lös och ledig, egentligen kan man ta sin normala storlek. Jag brukar ha storlek 3 i underdelar och det hade jag kunnat ha.
Hoppas ni har en fin lördag.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Så snyggt...jag har ju både kofta o blus därhemma.....hm ...tål att tänkas på....Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Mycket snyggt på dig!! Har sneglat på dessa jag med men inte kommit till skott..
    Trevlig helg!
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER