lördag 5 januari 2013

VACKER PATCHWORK JUMPER OCH KOSMETIK TIPS

Idag ska jag visa ett annat bloppis-fynd som jag inhandlat från vackra Annette med bloggen "Inspire Me Today". Denna vackra Patchwork Jumper har jag seglat på flera gånger, har provat den på Mathilde i båda färger men fastnade för den mörka varianten.....så fin med små grytlappar på magen ;-) Ja, den är udda men jag gillar den. Sen tänkte jag påminna om TÄVLINGEN!!! Just nu är det 21 STYCKEN tappra tävlande, dvs SJUKT HÖG CHANS ATT VINNA DESSA FINA VINSTER!! Jag ska även visa två TOPPENPRODUKTER från SKINCITY som är mina favoriter just nu.

Denna är i storlek 1 och sitter perfekt, den är helt enkelt rymlig i modellen och kort.
Söta grytlappar ;-)


Sen måste jag tipsa om mina två favoritprodukter just nu! Dessa är köpta via Skincity som har den finaste servicen, de sötaste dockorna som medföljer i varje paket och de bästa priserna (de har ofta toppen erbjudanden som man får via e-post om man anmäler sig till deras nyhetsbrev).
Jag älskar Dermalogicas peeling som gör huden silkeslen och ger en makalös lyster sen är Rodials BB kräm outstanding när det gäller lyster och fin täckning, den bästa BB-kräm enligt mig (och jag har provat MÅNGA :-). Får alltid komplimanger när jag har denna på ;-)
Nu ska vi snart ja fest så jag måste smita. Vi ses imorgon. Hoppas ni har en fin lördag!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Vidunderlige patchwork jumper!! Den ser helt nydelig ut på deg<3
  Jeg håper festen blir super!
  klem:)

  SvaraRadera
 2. Så det var du som knep den skönheten! den är jättefin och passade dig perfekt!

  SvaraRadera
 3. Jag har också beställt från Skincity...jättefin service.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Ihhhh - den er jo PERFEKT på dig! :)
  Godt den kom hjem til dig og bo ;)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER