lördag 19 januari 2013

DAGENS KALASKLÄDSEL

Tänkte slänga fram lite bilder på den vackra tunikan från Odd Molly, tror det är från 2011-års kollektion, Artwork Silk Tunic. Denna var dyr när den kom men jag har sett den nyligen i Barkaby outleten till en humanare prislapp, ångrar att jag inte slog till på en i den ljusa färgen....får ringa och kolla om de har den kvar ;-) Ikväll blir det en klänning men jag har ännu inte bestämt mig för vilken, får fundera och prova.

Ett makalöst hantverk och denna kan jag garantera ALDRIG kommer att lämna min garderob.
Storlek 2 på denna som jag tycker är normal i storlek.Hoppas ni har en fin lördag!
Nu lyser solen på snön och det är så makalöst vackert, man blir ödmjukt inför denna skönhet och tacksam för att vara människa.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Du är så vacker och bär upp kläderna så fantastiskt fint!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER