söndag 13 januari 2013

UPPDATERAD BLOPPIS, LÄGRE PRISER!!

NU HAR JAG SÄNKT PRISERNA PÅ BLOPPISEN!! DET SOM ÄR KVAR ÄR RIKTIGA FYND!! Har en mängd vackra plagg som söker nya hem. Samtliga plagg är i nyskick annars anges detta. Frakt tillkommer då jag tänker skicka plaggen med Postens tjänst "Skicka Lätt" som går att spåra (upp till 1 kg 55 och upp till 2 kg 89 kr). Ni lämnar eran mailadress i en kommentar om ni är intresserade av att köpa något så kontaktar jag er (inga kommentarer kommer att synas på bloggen). Först till kvarn gäller men vill man köpa fler plagg har man förtur till dessa ;-) Ange i er kommentar nummer på plagget/plaggen och eran mail så jag kan kontakta er.3. Finaste yllekoftan från Odd Molly, även denna i storlek 1 (rymlig) och färgen royal.
Perfekt ihop med klänningen.
NY, endast provad.
SÄLJES för 550 kronor


6. Vacker och ovanliga triknit kofta som matchar perfekt i storlek 2 (normal passform) med tryckknappar. Färgen samma som klänningen, dvs Indigo.
I begagnat men fint skick.
SÄLJES för 650 kronor

9. Underbar jumper, patchwork jumper i den gråa nyansen. Från Höstens kollektion.
Storlek 1 (rymlig i storlek och passar en normal 2:a bäst). NYSKICK.
Nypriset var ca 3.000 kronor.
SÄLJES för 1.000 kronor

12. Vackra shimmer vest (BRUN) i storlek 3. Rymlig i storlek (tyvärr för stor för mig, passar bäst en normal 3:a i OM). Mycket dyr i nypris (ca 2.000 när den kom).
NYSKICK, endast provad.
SÄLJES för 500 kronor 

13. Ljuvlig blus/tunica i ceriserosa färg som är varmare än på bilden. Storlek 2 (normal i storlek).
NYCKICK, endast provad. Dyr i nypris.
SÄLJES för 700 kronor15. Chill Norway klänning i velour, beige storlek M. Endast provad, helt ny.
Nypris över 2.000 kronor.
SÄLJES för 700 kronor.

16. Sist men inte minst en älskad klänning från Provrummet, storlek XS men motsvarar en normal storlek M (38). Jag kan ha denna utan problem. Supersnygg och i fint skick.
SÄLJES för 300 kronor.

Här nedanför är övriga bloppisplagg som finns kvar sen innan och som jag sänkt priset på, så in och kika ;-)17. Odd Molly klänning med mycket volanger, otroligt vacker på med en bolero över eller en liten jacka. Som en liten bakelse ;-) Storlek 1 men rymlig i storlek, jag kan ha denna utan problem särskilt då den har resår över hela bysten. Perfekt till nyår!
SÄLJES för 650 kronor.19. Vacker kavaj från Valerie, HELT NY! Med paljetter och vacker volang i midjan. Storlek 40.
Ljuvlig! Men då jag köpt en annan liknande kavaj har jag bestämt mig för att sälja denna.
SÄLJES för 750 kronor (dyr i inköp, ca 2.500 kronor). 
20. Odd Molly Silkesblus, blodröd i färgen INTE så klarröd som på dessa bilder (den nedesrsta bilden där jag har den på mig stämmer bättre med färgen.
Storlek 1 (rymlig men något smal över armarna, passar även en normal storlek 2). Sällsynt och väldigt vacker modell.
SÄLJES för 650 kronor.Hoppas ni hittar något ni gillar ;-)
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Vart budar jag på jackan ?

  SvaraRadera
 2. Det är så synd att jag inte kan ha din storlek, då hade jag definitivt fyndat hos dig. Måste nog se till att jag kommer ner några storlekar :-)
  /C

  SvaraRadera
 3. Hej tror du att jag kan ha kavajen från valeri??
  Kram
  Mollie

  SvaraRadera
 4. Hej Anna J: Du kommenterar, lämnar som jag skriver: ditt mail och namn samt budet du lägger. Jag publicerar endast ditt förnamn och ditt bud inget mer. Den som vinner budet på tisdag kl 21.00 mailar jag.

  Lycka till!
  Kram,
  Shopaholic

  SvaraRadera
 5. Du vill inte sänka priset på chill norway tunikan?

  SvaraRadera
 6. Hej Johanna,

  Menar du velour klänningen i storlek M? Kan eventuellt sänka den till 800 kronor om det kan vara intressant.
  Lämna i så fall din mail i en kommentar (som jag inte publicerar) så kontaktar jag dig i så fall.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Hej! Gretaklänningen, är färgen som produktbilden eller dina foton? Alltså rosa eller mer åt aprikos?

  Vänlig Linda

  SvaraRadera
 8. Hej Linda: jag har skrivit under båda bilder att jag tog med produktbilden så man ska få en bättre uppfattning av färgen. Färgen är mer åt den som finns på produktbilden, dvs HOT PINK, Rosa, inte aprikos. Men färgen blir inte bra när man fotar på kvällen.
  Hör av dig om du vill ha den kan tänka mig att sänka den något i pris. Lämna din mail så kontaktar jag dig.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Hej. Jag vill köpa om velourklänning som du har ute för 700 kr MVH Susanne

  SvaraRadera
 10. Hej Susanne,
  Du får lämna din mailadress i en kommentar så kontaktar jag dig.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER