fredag 18 januari 2013

VACKRA VINTAGE KOMBOSSAR FRÅN ODD MOLLY

Här kommer lite kombossar med fina Odd Molly-plagg från äldre kollektioner som jag fyndat i olika bloppisar och som jag är så glad för. Här kommer lite outfitbilder.

Kommer inte ihåg namnet på denna fina klänning i silke, någon därute som kan assistera med detta? Sålde den och har ångrat mig bittert efter det, sökt efter den men haft otur, till nyligen. ÄR SÅ GLAD att jag fick tag på denna fina igen. Här tillsammans med Canna Cardigan i powder som passar perfekt till. Storlek 2 på båda.
Här tillsammans med den fina TriColor Knit Cardigan i beiget, storlek 1 och där jag valt att hålla ihop den med ett band i mitten istället för tryckknapparna.Nu ska det bli lite tittade på "the Good Wife" som vi köpt två boxar av (säsong 1 och 2) och som jag älskar.
Har jobbat tills nu men NU tar jag helg! Önskar er alla en fin fredag.
Vi ses imorgon.
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Jättefina kombosar och om jag inte är helt fel ute heter klänningen
  silk sleeveless dress.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. TACK SNÄLLA! Stämmer, nu kom jag ihåg det :-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hei,

  Kjolen er kjempefin, har den i 3 fargevarianter. Og tricolor jakken nydelig. Kjøpte den i en nydelig rødfarge str. 1 da jeg så du hadde denne størrelsen. Dessverre litt trang:( nå skal jeg forsøke silkebåndsmetoden Åse om det gjør det litt bedre! Det er så fint at du henter frem eldre plagg, tusen takk for fin blogg!

  Mvh,
  Elise

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER