onsdag 30 januari 2013

EN LITEN PROVNING AV ODD MOLLYS SS2 2013

Idag var jag en sväng förbi Åhlens som hade fått in en del av Odd Mollys plagg från våren och SS2-släppet. Klänningarna föll jag för, som vanligt :-) de andra plaggen var det inga jag direkt blev tokförälskad i. Hoppas mycket på Odd Mollys SS3 och SS4 släpp. Här kommer i varje fall lite bilder på några av plaggen.

Odd Mollys nya Biker Lovely Knit var jag tvungen att testa, provar min normala storlek 2 här och den är normal i storlek. Pris: tror det var 2.500 kronor.Vårens version av Canna Cardigan, st 2 provas och den var normal i storlek om än någon lång i armarna. Pris ca 1.800 kronor.
Denna söta klänning var en klockren och söt sommarklänning. Tunn och härlig. Normal i storlek, här är det storlek 2 som provas. Pris ca 1.300 kronor. Firestarter Remix dress heter denna.Här med Canna Cardigan i den finaste färgen enligt mig.


Här samma klänning i en annan färg.
Sen provade jag en klänning som många är nyfikna på: Miss Word Dress. Denna provar jag i storlek 2, normal i storlek. Tyvärr trots broderierna känns denna för mycket som en klänning från Indiska. Priset är 2.500 kronor för denna. Fin men inget jag kommer att köpa.

Denna jacka var en total besvikelse för egen del: Batallion of Saints jacket i storlek 3.
Jag tog storlek 3 som jag brukar ha och då såg det ut som om jackan var ute och gick med mig, eller som om jag var SvampBob fyrkant. Inte smickrande alls, trots alla fina broderierna.


Lite too much för min smak med alla dessa broderier i både geometriska OCH blommiga mönster.
Tror priset på denna var 2.500 kronor. Jag är glad att jag inte förhandsbeställde denna. Den i vitt tror jag dock kan vara snyggare.


Här ser ni när jag provar storlek 2 som satt bättre men fortfarande inte klockrent.
Det var allt för nu men jag kommer tillbaka snart med ett litet hudvårdstips :-)
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Kul att se din provning!
  Och glad blir jag när jag ser dig i remix-klänningen som jag bokat :-) Superfin!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi vad kul att vi lyckades prova två lika dana plagg! Men du - håller med - jackan är inte snygg i modellen. Tror vem som helst kommer att se klossig ut i den tyvärr.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Oi, så masse fint!! Dette blir dyrt...
  ;) Klem og takk for at du viser!

  SvaraRadera
 4. Ihh så fint - lige de styles jeg har booket :-))

  Glæder mig allerede.

  Klem
  C

  SvaraRadera
 5. Åh jag älskar klänningarna (även den svarta), så fina! Kram

  SvaraRadera
 6. Kul med provning!
  Tycker du är snygg i allt. :)
  kramar

  SvaraRadera
 7. Tack för fin provning!! Tycker allt ser jättefint ut :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din blogg! Superinspirerande.
  Har du kollat in www.missgreta.se? Ett tips! massa fint nu på rean, de har Odd Molly, Valerie, Darling, Malene Birger, Munthe Simonsen och massa mer.. Tror att det skulle passa dig!
  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 9. Tack för bra provning! Åh jag som har förälskat mig i Batallion of Saints jacket HAHA

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Tack!! 2 av dess aplagg är på väg hem till mig;)) och jag har också förälskat mig i Batallion of Saints jackan. Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER