torsdag 17 januari 2013

PROVNING HOS NOOS AV ODD MOLLY SS1 & EN CHILL NORWAY

Idag var jag inne hos NOOS och skulle prova några av de fina vårnyheterna som kommit in, dessa är dock fortfarande från Odd Mollys SS1, dvs Odd Mollys första vårsläpp. Saknade en hel del plagg som var beställda men som Odd Molly inte hade levererat.....trist. Jag fick hålla tillgodo med det som hade kommit, några favoriter fanns där ;-) Som vanligt är jag en normal storlek M (försöker dock gå ner lite julkilo ;-), dvs storlek 38/40 upptill och ca 42 nertill över rumpan främst :-) Min normala storlek i Odd Molly är Storlek 2 i toppar/blusar/klänningar och storlek 3 i kappor/kjolar och st 4 i Odd Mollys byxor.


Odd Mollys Tweedle Dum Coat, storlek 2 i färgen porcelain, så fin i färgen, lite Chanel-inspirerad.
Denna är rymlig i storlek. Provade först min normala storlek i kappor, dvs storlek 3 och det var kappan som bar mig om man säger så. Ta er normala storlek i denna, få inte upp om ni brukar göra det liksom jag i Odd Mollys kappor. Denna kostar en slnat men samtidigt är den väldigt klassik och kvinnlig så har man ingen liknande vårkappa kan denna vara en bra investering.
Pris 2.995 kronor.

Här ser ni ryggen på den i storlek 2.

Tänkte även visa hur den i storlek 3 satt och såg ut så ni ser skillnaden.
Lång i armarna är den. Som sagt, ta er normala storlek, gå inte upp i denna.
Denna vackra klänning från Odd Molly har varit efterlängtat, som jag velat prova den, I Date Myself Wrap dress, storlek 2. Normal i storlek om man inte har alltför stor byst, bysten är den som sitter lite inklämd i denna fina klänning. Broderierna är ljuvliga och tyget ljuvligt, blandning mellan silke och bomull.
LOVELY! Denna är dyr men jag antar att det grundar sig på det broderade tyget.
Pris: 1.995 kronor.
Odd Mollys All Over Blouse, storlek 2 och 1 provades. Denna är i silke och LJUVLIG i mönster och kvalité. MEN den är något rymlig i storlek. Den i storlek 2 som jag provade först tyckte jag var väldigt rymlig, det är den ni ser här på bilden ovan.
Pris: 1.295 kronor.


I storlek 1 som ni ser här satt den bättre över figuren MEN då fick jag ha denna öppen, vilket i och för sig blir smickrande tycker jag personligen.
Odd Molly Cotton Embroidered l/s med plajetter, I LOVE paljetterna :-)
De gör något extra med denna blus och passformen är betydligt bättre detta år, knytet sitter bättre och den känns inte lika vidd och skärningen i ryggen är väldigt smickrande.
NY FAVORIT!
Priset på 995 kronor känns helt OK för denna sötnos.
Provade denna i min vanliga storlek 2 och den satt perfekt, så normal i storlek.
Finns i Porcelain och i den rosa färgen. 
OBS!! Ser dock att endast den rosa är uppe i butiken så maila om ni vill ha den i porcelain.

Jag föll för denna ljusrosa nyans, så vårig och fräsch.Odd Molly I Date Myself Wrap dress, storlek 2. Samma kommentar som tidigare men jag föredrar den svarta färgen även om den inte är lika vårig. 
Odd Molly Pointers long cardigan storlek 2 i pink provas. LJUVLIG! Så skön och fin. En perfekt vardagskofta med det lilla extra. Normal i storlek och helt enkelt ett perfekt basplagg i garderoben till våren.
Priset: 1.695 kronor.
Men så kommer vi till katten bland hermeliner ;-) Denna underbara lilla jacka men huva från Chill Norway i en underbar färg, storlek M provas och de är normal i storlek. Så fina detaljer som vanligt.
Tyvärr är denna inte inlagd i shoppen än såg jag men den kommer säkert att dyka upp snart, maila annars NOOS om ni är nyfikna på denna. Hel klart ett plagg att förälska sig i. 
Ryggen på denna är makalös. ÄLSKAR texten på ryggen (diskret bling :-) och snörningen.....SÅ FIN!
Denna kan jag se mig i under mina lediga dagar och kvällar här hemma. Skön och snygg.
Väldigt mycket Chill Norway.Hoppas ni gillade provningen, lovar återkomma med fler provningar så snart jag hittar fler fina plagg från vårens kollektion.
KRAM!!

PSST....Ni har väl inte glömt BLOPPISEN, det finns massor av fina plagg kvar ;-)
13 kommentarer:

 1. Tak for fantastisk prøvning!

  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Kjempe gøy med prøvning!! Tusen takk:) Det er alltid så kjekt å få høre litt om størrelse og passform. Jeg likte best all over blouse og jakken fra Chill.
  Klem og ha en god aften!

  SvaraRadera
 3. Så fint at se de nye styles - kan se der er et par styles jeg skal prøve.

  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Hittade en annons i Norge med en av dina bilder.
  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37816467

  SvaraRadera
 5. Tack för fin provning, det var roligt att se lite härliga ljusa vårkläder :)

  SvaraRadera
 6. Tack för en superfin provning! Nu blev jag sugen på ännu fler vårnyheter :-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för provningen, kanon att få höra hur plaggen sitter :) men en fråga, hur lång är du? Jag är sugen på kappan men den såg lång ut? Alltså ner på vaden lång vilket känns för långt :)

  SvaraRadera
 8. Hej Frida,
  Jag är 1,72cm lång, den är lång men bättre i storlek 2.
  Kram!!

  SvaraRadera
 9. Flott med prøving av nye plagg. Tusen takk!

  Mvh, Elise

  SvaraRadera
 10. Tack! Älskar dina provningar som ger mig en hint om vilka storlekar jag ska ta!
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Hej! Älskar Cotton embroidered l/s blusen i porcelain och rosa, ser ju tyvärr att det är en gammal kollektion o den inte säljs mera, men du råkar inte ha tröttnat på din o vill sälja till mig eller känner någon som vill sälja sin? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ronja, tyvärr sålde jag min för länge sen, liknande model har funnits i årets kollektioner och du kan säker hitta dem på Tradera eller via olika Facebook-grupper. Lycka till!
   Kram!

   Radera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER