fredag 1 mars 2013

LITE BLOMMOR TILL ER & EN KOMMANDE TÄVLING

Idag ville jag bara ge ER mina fina läsare lite blommor som tack för att ni finns därute, läser, kommenterar och oftast ger mig positiv feedback, precis motsatsen till allt näthat som snurrar runt på internet. Jag är oerhört tacksam för att ni vill dela av er tid med mig och jag blir oerhört glad över era kommentarer, de värmer mer än vad ni kan ana. Det är ju oftast väldigt mycket jobb som jag lägger ner på bloggen och om ingen hade kommenterat hade man nog tappat lusten att fortsätta ge så mycket av sig själv och sin energi. Jag håller på och förbereder VÄRLDENS finaste tävling bara för ER, i varje fall EN av er som läser ska få chansen att träffa mig, bli stylad av mig och........ja, vi väntar med fler detaljer ;-) kan det vara intressant, tro? Jag och Noos håller nämligen på och jobbar med upplägget så jag kan inte berätta mer just nu men jag LOVAR att ni kommer att älska det ;-)


Lovar återkomma snart med fler detaljer......den som väntar på något gott.....ni vet.
Tack för att ni finns!
KRAM!!


12 kommentarer:

 1. Mycket vackra blommor som du bjuder på, tackar:)
  Tävlingen låter ju helt fantastisk!
  Kramar och trevlig helg:)

  SvaraRadera
 2. Tack för fina blommor!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Det låter jättespännande med tävlingen!
  Kram
  Marika

  SvaraRadera
 4. Så vackra blommor!
  Tävlingen låter jättespännande.
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Det låter som en underbar tävling!
  Tack för de söta blommorna ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilket roligt upplägg på tävling :-)
  Förstår att det tar mycket tid med bloggen. Jag går in på din blogg varje dag, men det blir allt för sällan som jag kommenterar... Ska försöka bli bättre på det :-)
  Ha en trevlig kväll!
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Wow spännande! Ljuvliga blomster, såna hittar jag aldrig hemmavid. Ha det bäst! Kram Milla

  SvaraRadera
 8. Gulliga du! Roligt att höra att du uppskattar oss precis som vi uppskattar dig! Du förgyller mångas vardag! Och vi finns ju här även om livet och vardagen tar mest tid, men så har vi ju alla det. Can't wait på den spännande teaser du lagt ut!!!
  Stor fredagskram!
  Lotta

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Jag läser din underbara blogg varje dag. Det var genom den som mitt intresse för odd molly väcktes och nu kan jag inte vara dem för utan. Kram och tack än en gång att vi får dela en del av din vardag.

  SvaraRadera
 10. Du är en stor inspirationskälla! Kraaam Nilla

  SvaraRadera
 11. Du är väl värd all positiv feedback för din blogg inspirerar så många! :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER