fredag 26 februari 2010

BY MALENE BIRGER: LJUVLIG KOFTA!

Den här koftan bara måste jag visa upp. Blev störtförälskad när jag såge den första gågen och ännu mer när jag väl provat den på. By Malene Birger är för mig Skandinaviens svar på Chanel: klassiska, användarvänliga och helt ljuvligt vackra plagg....enda skillnaden är prislappen (mycket prisvärd jämfört med Chanel).
Den här koftan är tillverkad i 100% silke så den är HELT ljuvlig på!

Visst är den vacker?

Den går att knyta på en massa olika sätt men denna är en favorit. Hade den på jobbet idag och fick massor av komplimanger för denna!

Ha en trevlig mysfredag, imorgon utlovas lite bilder på mina Sonia Rykiel for H&M köp....så fina! (SORRY SÖTA SANNI BUS...)
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Men snälla du, du är ju supersnygg i Magnolia ju! Nu fick jujag fetångest över mig i den.......

  O din kofta i vitt, den vill jag ha framöver. Sen Malenekoftan! Den ser ut som den kommer direkt från Balettsalen! PÅ ett bra sätt alltså, så där romantisk och nätt. Banden på den var liksom pricken över i:et!

  Stor kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Sötnos inte skall du be om ursäkt. Jag själv är en bigg h&M fan egentligen så har lite ågren över min bojkott. Får fundera över an annan lösning tror jag då som gubben så klokt påpekade,,, Susanne.. Tror du verkligen att de ens kommer märka att dina 5 - 7 000 om året försvinner? Nej.. det lär de ju inte göra. Så måste komma på en annan anfallsvinkel.. :D Kram

  SvaraRadera
 3. Förresten!! Suuupersnygg kofta! Du är som vanligt alltid supersnyggt klädd :D

  SvaraRadera
 4. Den koftan har jag också och den är riktigt fin. Jag är väldigt förtjust i By Marlene Birger och handlar alltid något varje säsong därifrån. Jag hittade ett fint linne med lite krås typ på idag.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER