lördag 20 februari 2010

FLER ODD MOLLY PROVBILDER: AROUET, BRONTE OCH PRAIRIE

Här kommer några fler bilder somjag lyckades ta i min lokala Odd Molly butik. Här fanns några av de plagg jag redan förbeställt från Amy. HELT LJUVLIGA!!

Titta bara på detaljerna på Arouet Shirt i Chalk.....Helt ljuvlig. En av de vackraste Odd Molly blusar jag provat. Denna skulle jag vilja påstå är ganska normal till aningen rymlig, här har jag en storlek 1 på mig. Den kanske aningen smal i övreärmarna annars normal i storleken.

Bedårande med alla sina detaljer.

Spetsdetaljerna på denna blus är verkligen UNDERBARA!

Här har jag därmed en storlek 1 och den kändes perfekt på mig.
Den här kan jag varmt rekommendera om man bara ska satsa på EN odd molly blus i vår, satsa på denna i så fall!

Bronte Shirt i Lite Pink (dvs bubbelgumsrosa)
Helt ljuvliga broderier, en riktigt fin sommarblus! Normal i storleken. Här provar jag en storlek 1 men jag brukar ju ha en storlek 2 och det tror jag man ska ta för att den ska kännas helt perfekt.
De hade tyvärr redan slut på denna i st2.

Underbara detaljer.

Inte så bulsig som jag befarade.

Ljuvliga ärmar!

Sist men inte minst: Prairie l/s dress
En ganska dyr historia för 3.200 kronor. Känns inte så prisvärd i sitt tunna tyg. Men denna färgställning är den vackraste tycker jag.
Normal i storleken, här provar jag min normala st 2 och den sitter perfekt men den är mycket figurnära.Fin klänning men alldeles för dyr för att vara en relativt enkel sommarklänning. Kn ju inte direkt jämföras med Brand New 2 Hand dress som ju givk på ungefär samma prislapp (3.500 kronor, 1.750 på rea).
Det var allt för tillfället, hinner nog inte lägga upp dagens Odd Molly Outfit idag men kanske imorogon. Idag har vi gäster om bara ett litet tag och ja, det blir en Odd Molly outfit.....får se vad det blir.

KRAM och ha en fortsatt trevlig helg!

10 kommentarer:

 1. vad kul att se dig prova plaggen! Katinka provade prairie igår och tyckte att den var lite stor i storlek men som jag förstår tyckte du inte det?? Funderar på om jag ska ändra min beställning till en större storlek... Brukar va mellan stl 1/2 och beställde den i stl 1. Vad skulle du tro? Beställde från Deepfling och då blev det 2700kr, stor skillnad ju mot priset i Sverige!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken är din lokala butik? Inte många som tagit in den blå..

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller med dig om Prairie faktiskt. För dyr för den klänningen. Jag trivdes inte direkt i den. Men du är så fin så.... Kram

  SvaraRadera
 4. Dr Molly förresten: aha, så du tog din minsta storlek i den? Jag trodde du tog din vanliga. Kanske inte gå ner tycker jag. Jag ligger också mellan 1 och 2 och jag hade köpt den i 2 faktiskt. Den var inte så liten som de andra Prairie, men ändå. Kram

  SvaraRadera
 5. usch vad jobbigt det blev nu... får försöka ändra beställning till en 2a!

  SvaraRadera
 6. Visst har du efterlyst denna:
  http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=16471470&forum=109&road=&search=Odd+Molly&sort=ID%20DESC&status=1&title=Odd-Molly-***-Taradiddle-Dess-Rose-Tunika***

  SvaraRadera
 7. Maria,
  Jag kan tyvärr inte berätta var min lokala butik ligger men ett tips om du vill veta om någon i din närhat tagit in denna är att ringa till Odd Mollys Huvudkontor och fråga efter villken återförsäljare som tagit in just denna klänning i din närhet. De är alltid väldigt hjälpsamma! Tack för tipset, men jag är lite skeptisk att handla via Trendsales, dessutom ligger den danska kronan väldigt högt för tillfället villket gör att denna går till nypris om man ska bjuda det hon begär.....jag får helt enkjelt släppa denna men tack ändå!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Arouet är verkligen något utöver det vanliga - på produktbilderna har den sett rätt ointressant ut, trit till och med, trots sina fina detaljer men att se den 'live' på någon gör stor skillnad. Riktigt vacker!

  SvaraRadera
 9. Arouet är verkligen fin! Den kanske jag ska unna mig! Men åh nej på Prarie dress...den känns alldeles för dyr för vad man får! KRAM

  SvaraRadera
 10. Hej Oddmollyholica ;) Jag är en ny läsare och försöker hålla mig uppdaterad av Odd Mollys smaskigheter! Idag köpte jag faktiskt blusen BRONTE SHIRT på Jackie. De hade just fått in sin leverans och hade fullt upp med uppackning av varor. Du har verkligen lyckats med din hemsida....den är så romantisk och fin.
  Läser snart igen

  Ha en fin dag...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER