onsdag 10 februari 2010

EFTERLYSNING!!!

Kära Odd Molly-systrar! Är det ingen som kan tipsa om denna vackra Taradiddle Dress i Royal i st 3???? Har haft denna efterlysning ute länge utan någon som HELST respons!!!!! Är det verkligen ingen som vill sälja denna eller som sett den någonstans??? Känner mig helt ofullständig, naken.....ja, ni förstår.

Jag vill även passa på att efterlysa en Taradiddle Dress åt Anniestankar i storlek 1, ingen färg är specificerad. SNÄLLA OM NÅGON SETT NÅGON AV DESSA STORLEKAR KAN NI LÄMNA EN KOMMENTAR UNDER DETTA INLÄGG. TACKSAM OM NI LÄMNAR E-MAIL SÅ VI KAN KONTAKTA ER I SÅDANT FALL!


ÄR DET INGEN SOM KAN FÖRBARMA SIG???
PLEASE!!!!!!!

13 kommentarer:

 1. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig. Tänkte fråga om du kan hjälpa mig däremot.

  Har du någon sömmerska i Stockholm du kan rekommendera? Jag har ett sidenplagg som behöver lagas och är helt nojig med att lämna in det och få tillbaka det i dåligt skick.

  SvaraRadera
 2. Kära Äppelträdet: Tyvärr har jag inte bott tillräckligt länge i Stockholm för att ha testat någon sömmerska än. Hemma i skåne hade jag en UNDERBAR sömmerska som hjälpte mig med alla slags lagningar.
  Ledsen att inte kunna hjälpa till.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. jag skrev till dig för länge sen att den fanns på yoox, men som sagt, det var ett bra tag sen, finns säkert inte kvar nu, men kolla?
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Synd, till Skåne blir ju långt att åka. :)

  Tack i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Jag tipsade ju också om svindyra Yoox men det är ju skamligt dyrt att handla där..
  men du: har för mig att A-K fick nån rabatt på just Yoox när hon gickgenom nån annan sida. typ 20% eller nåt...då kanske priset blir mer humant?
  Kolla med henne vettja!
  Den är hursom helst supervacker och jag har ju precis fått tag på en grå i min strl.

  Lycka till!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Å den är ju så underbar! Letar själv efter en i stl 1 (du kanske vill efterlysa en till mig me ;))
  Vet du hur Appeteaser dress är i storlek? Vet inte om jag ska beställa 0 eller 1?!

  Lycka till med jakten på ljuvliga Taradiddle dress!! kram

  SvaraRadera
 7. Hej Annie: Jag tycker Appeteaser är ganska tight över bysten och annars normal i storleken. Beror nog på hur bystig man är. Jag ären 80C och den var VÄLDIGT tight över bysten. Jag hade testat en st 1 det är ju inte särskilt skönt när ett sådant plagg sitter tight.
  Ska lägga upp en efterlysning här tillsammans med min.
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Tack vad du är gullig! Färgen jag är ute efter är i första hand royal men även ljusrosa (vet inte vad OM kallar den nyansen..) Det föll visst bort innan ;)
  Jag har bara 75a i byst så då räcker det kanske med 0 ändå....
  KRAM och TACK igen!

  SvaraRadera
 9. http://www.bluelawn.co.uk/shop_by_label/Product/?pid=1619&cid=&lid=15

  Här finns en i dark red...

  Fin blogg du har!

  - Tarleena

  SvaraRadera
 10. Hej, jag har 2 taradiddle en i färg royal storlek 1 och en storlek 0 i färg powder... royal har använd 1 gång, i julas... jag kan tänka mig att dela med mig ;-)..den i färg royal som jag inte har använd mer än en gång...

  Appeteaser köpte jag storlek 0 och den sitter riktig fint, jag har storlek 75A

  Kam på er
  /Jennifer

  SvaraRadera
 11. Tack snälla Tarleena och Jennifer!!! Underbara tjejer! Då kan kanske åtminstone Annie kan få tag på sin högt önskade Taradiddle i Royal i st 1! Jennifer kan du inte lämna din email på Anniestankars blogg alterativt skriva din e-mail i en kommentar (jag lovar att ta bort den så snart jag sett den).
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 12. Å jag tackar också!! Jennifer du kan väl maila mig till anniebaeck@yahoo.se
  Stor KRAM från Annie!

  SvaraRadera
 13. Jag kan tipsa om en skräddare. Skrädderiet ligger på humlegårdsgatan snett mittemot östermalmssaluhall, rätt nära östermalmstorg. Kommer ej ihåg namnet men man ser det från gatan. Jag har iaf blivit nöjd med dem. Prinsessan Lilian har använt sig av dem tidigare (träffade henne där inne en gång)
  Kram Agneta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER