söndag 21 februari 2010

VACKRA TING: SCARFS FRÅN ROSEMUNDE

Vill bara visa upp ett par vackra ting som jag bara älskar....accessoarer som förhöjer vilken outfit som helst.

Den vackra scarfsen från danska märket Rosemunde tillverkad i 70% silke och 30% bomull är något av det ljuvligaste man kan ha....älskar den, har deras linnen sedan tidigare men scarfsen är ny för i år. Armbandet från Humanity for All är bara så underbart....LOVE!
Vacker spets!!!

Perfekt tillsammans med min Odd Molly Angora Knit Kofta.
Hoppas kommande vecka bjuder på lite Odd Molly nyheter, fast de flesta av mina plagg kommer från USA och eftersom Amy fortfarande inte fått in sin leverans från Odd Molly lär det dröja....fast lite har jag beställt hemma.......
Hoppas ni haft en skön söndag....här har det skottats så det räcker för 5 år....min rygg orkar inte mer....
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. vilken underbar scarf! jag har sneglat på deras linnen på olika webbshopar men inte slagit till. har däremot aldrig sett att de har scarfs - var köpte du din?

  jag längtar också efter mina plagg från amy. hon sade att hon förmodligen får in dem i nästa vecka. hoppas hoppas!

  kram
  erika

  SvaraRadera
 2. Har du läst dina mail? Ville bara kolla så du inte missar den....

  SvaraRadera
 3. Kära Erika och Mabimao: Tack för tipset om Taradiddle dress på Trandsales. Tyvärr blir det alltför dyrt med den höga danska kronan. KÖP NU priset är 1550 Danska och frakt på det....slutpriset hamnar på ca 2.200-2.300 kronor svenska. Vill hellre spara dessa till vårens nyheter....men jag uppskattar era fina tips! STOR KRAM!

  SvaraRadera
 4. Hej min sjal-älskande vän! Den är sjalen var verkligen ett konstverk, så vacker!
  Du, jag har span på en Amarind Dress i storlek 0 men jag är lite osäker på storleken. Är den lite åt det större hållet?
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Ninna: Kära vän, min 1:a är i verje fall åt det större hållet. Jag tror nog du kan ha en 0:a utan problem men maila säljaren för säkerhets skull och kolla måtten. Lycka till!
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar sjal!
  Hoppas du haft en fin söndag, trots allt skottande.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men ÅH vilken fin sjal, går den köpa i sverige? Vore supertacksam om du ville länka till ev webbshop, den där var verkligen en "must have"

  Hoppas du får en toppenvecka!
  Kram Erica

  SvaraRadera
 8. min rygg är också paj efter allt skottande även om maken gjort det mesta. Vi har fasiken ingenstans att lägga snön längre.....

  men vilken vacker sjal! Verkligen underbar!!Rosemunde är super med topparna iaf så jag kan tänka mig att den där håller samma klass!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Hej Erica: Vet faktiskt inte om någon webshop har denna. Det bästa är kanske att kontakta/maila ROSEMUNDE direkt och fråga. Har köpt denna fysiskt i butik så jag vet inte vilka webshopar som har denna. Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Jag har sett Rosemunde sjalen hos www.sidandsally.com underbar sjal...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER