fredag 19 februari 2010

LITE PROVBILDER PÅ NÅGRA AV ODD MOLLY NYHETERNA!!

Jag tänkte bjuda på lite IRL bilder på några godingar från vårens sista släpp. Hittade dock inga vackra Lotta Lotta jackor....ska försöka nästa vecka om jag hinner på måndag ;D
Here we go! Jag är en normal storlek M (38 upptill och 40 nertil), vanligtvis st 2 i Odd Molly men ibland även storlek 1.
Crochet Cardi, Chalk i St 1. Denna känns ganska generös i storleken och jag valde därför en i st 1, dessutom töjer sig dessa i bomull en hel del. Vacker, men jag är inte beredd att betala 3.300 för denna (dvs 500 kronor mer än i fjol). Ne, den får va. Men vacker är den.

Här kommer en favorit som jag bara måste ha! Lovely Knit i Grey i st 1. Som sagt, jag tror man kan gå ner en storlek i dessa då de töjer sig en del. Underbar och ljuvlig på! En klar favorit. Priset ligger på 1.700 kronor och jag kan tycka att gränsen är nådd. Kommer ihåg mina första som köptes för bara tre år sedan för 1.500 kronor. Men denna är verkligen ett måste i sommargarderoben.

Här fler bilder på denna vackra kofta.

Lovely Knit i Powder/beige blev däremot en besvikelse för mig personligen, lite för blek och tråkig på mig. Grey var mycket mer användbar för mig personligen.

Även denna är st 1.

Lovely Knit i Dark Pink var inte heller något jag föll för...tyvärr hade de inte Lovel Knit i Rouge på Mathilde där jag gjorde min hastiga provning. Den tror jag betydligt mer på vad gäller färgen.Här kommer lite bilder på en dyrgrip: Nymph s/s dress.
Den kostar 3.500 kronor. Visst är den vacker men väldigt ömtålig. Här provar jag en storlek 2 och jag anser den vara normal i storlek. Den har dragkedja på sidan för att lättar komma i och det behövs då den är figursydd.
Vacker men inget som väckte HA-begär hos mig.....skönt det....plånboken bugar och bockar ;D

Tycker denna är alltför plottrig för min smak och den känns väldigt tunn i kvaliten. En riktig finklänning för mycket speciella tillfällen.
Vackra detaljer dock!
Sist men inte minst provade jag den fina Mesh long cardigan i CHALK.
Mycket finare i verklighet. Normal i storleken. Väldigt tunn och ganska genomskinlig i kvaliten. Priset 1.500 kronor, känns aningen dyr för dess enkelhet. Kanske att Mesch short Cardi är mer användbar....fanns dock inte att prova....ÄN. Det var mycket varor de ännu inte hunnit packa upp.

MATHILDE har fått varor
ODD MOLLY BUTIKEN (tror jag), tyvärr vet jag inte om NK hunnit få leverans än. Vet dock att WINK på Sturegallerian ännu INTE fått sin leverans.

Som sagt ska försöka få till lite fler bilder nästa vecka om jag hinner på någon lunch.
Nu ska det bli fredagsmys med familjen!
KRAM OCH HA EN TREVLIG HELG!!

11 kommentarer:

 1. Oj, så roligt att se denna provning. Och jag drar en lättnadens suck för jag gick ner en storlek när jag beställde min crochet och det verkar helt rätt alltså! Håller verkligen med dig om priset på denna. Hade aldrig köpt en om det inte varit för färgen. Har spanat efter äldre crochetar länge, men när den nu kom i lila så var det ju kört för mig. Vissa "cravings" går inte att kompromissa bort tyvärr!
  Nu ska jag också mysa med familjen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, va mkt fint du provat! SÅ roligt att se. Men jag har beställt en powder lovely Knit men börjar undra om det var rätt val? Kanske ska byta,,, hmm.. Detta får jag klura på.

  Tack för visningen!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Tack för provningen :)
  Det är så kul att se kläderna på en riktig människa. De kommer till liv på ett helt annat sätt än på produktbilderna!

  Trevlig fredagskväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack för dessa fina bilder.

  Uh, jag skulle såååå gärna äga en Crochet i Chalk. Tycker också att meshen är überfin. Jag får nog hålla hårt i bonusen i år, om det ens är möjligt...

  Eva

  SvaraRadera
 5. jättefint! Tycker oxå lovelyknit börjar bli för dyr! Å stor i strl, har en från art of nonsense som är mycket mindre i strl än dagens 2a

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Tack för provning!
  Kul att se...:)
  Crochet i Chalk, glad att jag har den..
  Köpte den på rea i somras...
  Den är så fin..=)
  Tycker färgerna verka tråkiga på Lovely Knit..
  Annars har jag ett begär på dessa koftor..
  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack för provningen!
  Har just suttit en stund å velat mellan en begie och grå LK, nu har både då å Katinka röstat på grå - så grå fick det bli :)

  /Carina

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Tack söta du för din fina kommentar hos mig:-)
  Ja, jag har inte bara svenskt blod utan även även ungerskt och vi brukar skoja om att det är därför jag är så känslosam..Väldigt kramig mot mina nära och då särskilt barnen...Lever ut mina känslor (ibland även de arga)..
  Har haft flera väninnor som anser att vissa saker pratar man inte om medan jag pratar om nästan allt med mina vänner..
  Trodde det var så man skulle vara?
  Så det är väl lite på gott och ont..
  Jättefina provningar och det är så roligt att se kläderna lite mer i IRL..
  Lite beställt blev det idag..
  Lotta lotta coat och Lovely knit i rouge:-)
  Hade gärna sett lite mer fina vardagstoppar..
  Ha en underbar helg,
  Ska bli så himla kul att få träffa dig nästa månad:-)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Vilka fina grejor du provar! jag måste dock lägga in en protest ang klänningen. Den är super på dig! men jag förstår dig om du inte tycker den känns rätt. Sånt känns!
  KRAM på dig!

  SvaraRadera
 11. Så roligt med Rl bilder. Fiina Lovely knit men är SÅ! Besviken på att pink hade så mörkt band :( Var det svart? Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER