torsdag 4 februari 2010

ODD MOLLYS FONDA DRESS

Idag har jag kört ett workout pass som heter duga! Har skottat snö i 1 timme idag!!! Det ni! Svettig och äcklig kände man sig efteråt. Fick ta en dusch när jag kom in igen och då passade jag på att byta om till den underbart bekväma Fonda Dress. Önskar såååååå att jag fått tag i den i ROSA....men nu är jag alltför snål för att betala 1.700 kronor och uppåt för denna....köpte den med den rabatt jag alltid får i min lokala Odd Molly butik men de hade inte tagit in den rosa....typiskt.
Denna får nog stanna hos mig ett tag till!

Så fin urringning!

Perfekt med Indiskans underkjol till!

ÅÅH! Nu när vi är mitt inne i planeringen av Odd Molly-träffen och DET SKA BLI SÅ MYCKET ROLIGARE ÄN FÖRRA GÅNGEN!! Vi är fler som kommer och som är med och planerar och vi jobbar för fult för att det ska bli en trevlig upplevelse för att alla som lagt en HEL helg på detta evenemang!

KRAM PÅ ER ALLA....snart är det fredagsmys......

12 kommentarer:

 1. Oj, oj, skottat snö!:) Outfitten är underbart mysig, precis som du. Tycker den är vacker i naturvitt, men vet ju att du är en sucker for pink;)
  Blir lika nipprig varje gång jag tänker på Molly-träffen, det skall bli så kul! Det känns nästan som om man vore lite förälskad och påväg på första träffen... Fniss!
  Maken hälsar och tackar ödmjukt för komplimangen:)

  Knus og klem <3

  SvaraRadera
 2. Åh ja vad det ska bli kul! Men jag är lite nervös :)!

  Så fin, så fin, mjukt, romantiskt, ljust och behaglig! Så sammanfattar jag din fina fonda outfit :D

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Fonda klänningen är super fin och den på dig. men personligen jag tycker att den där underkjolen förstör helheten, passar inte alls till.

  SvaraRadera
 4. Du den är klockren på dig! Tror också du varit supersnygg i den rosa, speciellt med dina färger. Du får norpa en på T sen när hysterin gått över :D Själv har jag slagit till på två, MEN till mitt försvar så säger jag att jag har typ INGA klänningar och detta är en Sanni klänning ända ut i spetsen :D Älskar "enkelheten" i den. Och formen, och skärningen och.. ja du vet.. Kram sötis. Snart så ses vi juh förresten! Skall bli så roligt att få klämma på er alla töser! Kramkalas i stora mått kommer det nog att bli.

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: TUR ATT SMAKEN ÄR SOM BAKEN! Man behöver ju inte gilla allt som jag visar upp, men JAG gillar denna kombo och det räcker för mig! Hatar att använda ett plagg helt avskalat utan den minsta personlig touchen eller variation....det är just kombinatonerna som sätter din egen prägel på det du bär. Tjingeling!

  SvaraRadera
 6. Tycker att det var helt underbart med underkjolen till!!

  SvaraRadera
 7. Jag har fått två svettiga pass idag:( Håller med om att man känner sig svettig och äcklig efteråt men det är väl så det ska vara efter ett workout pass. Du är så sagolikt fin i fondan så jag tycker du ska känna dig nöjd med den, fast den inte är pink. Jag önskar att jag kunde få komma på träffen, den blir nog otroligt rolig med alla dessa underbara Odd Molly människor:)

  Kram på dig. Camilla

  SvaraRadera
 8. tycker det ser ut som detta är en fin färg på dig även denna!!!
  Gillar underkjolen har den i svart och royal, tyvärr var de vita slut i min butik. de är super!

  längtar till träffen, ska bli såååååå roligt!
  kram

  SvaraRadera
 9. Först och främst så vill jag tacka för en bra blogg :) Är du mode och shopping intresserad? Glöm inte och titta in i min Bloggbutik http://jessiesjoqvist.blogg.se/ där jag säljer allt ifrån märkeskläder (Självklart ODD MOLLY) och skor till mobiler och heminredning

  Ha det så bra!

  Hälsningar Jessica

  SvaraRadera
 10. Jaaa wieee... vi hade fantastiskt trevligt förra träffen och nu höjer vi ribban - det blir absolut inte sämre! WIEEE!

  Trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 11. Jag personligen tycker att den kombination med Fonda och underkjol är klokren. Blir ännu finnare till våren.
  Kan du berätte lite mer om din rabatt, hur förhandlar man sig till en rabatt i lokala butik? Jag börjar samla på Odd Molly och tycker att det är fina kläder. Men dyra... Därför om Du har någon bra knepp, det skulle jag uppskatta, blygga personen jag är...

  Hälsningar Magdalena

  SvaraRadera
 12. Håller med om att den är så skön och fin med sina små spetsar =) Nu ska jag inte fresta dig, men skulle du bli sugen på en i pink så finns det flera kvar i min lokala butik...fast till fullpris förstås =( du är så fin i den!! kram Madde

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER