tisdag 9 februari 2010

ODD MOLLY PROVNING

Idag hann jag ta en snabb sväng förbi Mathilde och prova en del av gobitarna från vårens kollektion. Jag är en liten storlek 2 som motsvara en normal st 38 uptill och ca 40 nertill. Samtliga provade plagg är storlek 2.
Jag beklagar den dåliga kvaliten på bilderna men belysningen var helt bedrövlig i provrummen.
Var tvungen att prova den av många efterlängtade #327 Light Cotton Embroidered blouse. Absolut finast i Rosa tycker jag. Tyvärr hann jag inte ta bilder på denna. Underbar i kvaliten och normal/rymlig i storleken. En klar favorit. Denna är i färgen Chalk.

En annan favorit som jag redan beställt från USA är denna underbara #248 Livingloving dress. Jag älskar paljetterna nertill, de adderar glamour och jag kan se denna kant skymta fram under andra klänningar eller kjolar och fånga ögat. Dessutom tänker jag mig denna med en kofta över axlarna på sommaren och bara bruna ben.

Jag tycker inte att det är något problem att den är något genomskinnlig i toppen, man kan enkelt ha ett linne eller bandå-bh under. Normal i storleken, inte så vidd nertill. LJUVLIG helt enkelt. Kan varmt rekommendera denna.

En annan favorit för många är denna X-stitch Dress, #390A i brunt och rosa. Väldigt fin färgkombination, inte så skrikig som på produktbilderna. Normal i storleken. Dock är det lite gravidvarning för mig med denna så jag kommer inte att köpa en sådan men fin är den.

Denna underbara Crysalis Wrap i Red, #56A är jag nu helt hopplöst förälskad i. Så vacker, så skön på, sååååå underbar helt enkelt. Ska se om jag kan köpa denna senare, har dock inte råd just nu....väntar ju in alla dessa godingar från vårkollektionen som ännu inte kommit.

Dessutom fick jag en underbar överraskning idag:

Underbart doftande Odd Molly plagg från COUNTRY DREAMS. Tack snälla Anna för supersnabb leverans och för UNDERBART innehåll!!! Japp, ni får hålla er till imorgon!!

STOR KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Kan varmt rekommendera Silkwrapen. Den är så vacker! Och på dig sitter den underbart fint. Kul att du gillar Livingloving(lr vad den heter) många gillar ju inte paljetterna men det stoppar inte dig - Härligt!!
  Den ÄR fin, håller med, men jag skulle nog inte passa i den.
  Kul med paket, har också ett CDpaket att hämta ut men har inte haft möjlighet att göra det än.....

  KRAM! (sorry min frånvaro)

  SvaraRadera
 2. Förstår att du blev kär i #56A Crysalis Wrap..
  Sitter jättefint...
  Min personliga favorit är #390A X-stitch...
  Vill köpa den blå..
  Undrar vad det kan vara i paket...?
  Anna på Country dreams är gullig...

  Jag får också, precis Evalena ursäkta min frånvaro..
  Jag är ledsen att jag inte hinner att läsa alla fina Odd molly bloggar..
  Man önskar ibland att dygnet hade mer än 24 timmar...
  "Tittar in lite då och då.."
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Tackar o bockar..Vilken fin provning! Du passar ju i allt människa:)) Nu måste jag sticka till Matilde imorgon känner jag! Hls Stella

  SvaraRadera
 4. Tackar också för en härlig visning från din provning! Kanonfint sitter de allihopa! Spännande med paketet.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin provning :-) tittade igår på livingloving klänningen och trodde inte att man kunde ha den utan något under ( typ linne) men det gick ju alldeles utmärkt ser jag :-) Den sitter så fint på dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ohh vad roligt med provnings inlägg! Wrapen är LJUVLIG! har den själv och är hopplöst, tveklöst förälskad!! Låt mig gissa vad det ligger i fiiina paketet från sötnosen Anna.. Kan det vara en rosa liten sak kanske ;) ?? Tänkte skriva jag saknar dig, men det låter ju heeelt galet haha då vi ju inte har träffats.. Men faktiskt. Roligt att se dig igen. Har faktiskt saknat att se "dig". Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fin provning:-)
  Den tackar jag för..
  Klänningen var verkligen jättefin på dig!
  Men wrapen var ju bara för underbar!!
  Spännande med paket:-)
  Fick också samma rosa paket idag!
  Ha det så himla bra,
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Stackare som fick stå i mörkret. Du fick ju "epa-provrummet".
  Jag och NY stod nämligen och ockuperade de två "riktiga" provhytterna när du var där. Fattade inte att det förmodligen var du som stod brevid förrän du smög ut.
  Synd att vi missade att det var vi/du annars kunde du fått dig en festlig provningsstund med två tokar.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Ohlalala! Vad fint! Wrapen - VILL HAA!! alla färger. tack:) O vad fin och brun du är! Fräsching där!

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Jag såg dig!!! Jag började i provrummet du var, innan det "riktiga" blev ledigt.
  Synd att vi inte förstod att du var du förrän det var för sent!

  Jag blev också förtjust i Livingloving men köpte två helt andra plagg ...

  Kram

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Har försökt hitta # 327 Light cotton embriodered blouse på sidor där de säljer Odd molly och på Odd mollys hemsida, men inte lyckats. Kan du vara snäll och svara på vilken Odd molly kollektion den tillhör? Tittade igenom alla kollektioner på deras hemsida utan att hitta den. Tack på förhand!

  SvaraRadera
 12. Hej Victoria,
  Som jag har skrivit i inlägget så är provningen gjord i en fysisk butik, Mathilde i Stockholm. Inga internetbutiker verkar ha tagit in den i första omgången. denna är från årets kollektion o den är inte med på OM-hemsida för jag tror inte den var planerad att gå i produktion från början. Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER